De Speeltrein; iedere maandag in bibliotheek Huizen

27 februari 2017, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 2,- inclusief limonade & koffie

Geniet samen met je (klein)kind van een gezellige ochtend.

U bent samen met uw kind van harte welkom op deze ochtend. De deur van de bibliotheek gaat speciaal wat eerder open. Vanaf kwart voor 10 kunt u binnen lopen en met uw kind gaan spelen in de ruimte van de speel-o-theek.

Er zijn twee vrijwilligers van de speel-o-theek aanwezig die u en uw kind begeleiden. De ouders blijven gedurende de speelochtend aanwezig. Rond kwart over 10 starten we met een klein programma en om half 12 gaan we allemaal weer naar huis.

Regelmatig wordt er voorgelezen tijdens de speeltrein. U zit tenslotte tussen de allermooiste prentenboeken tijdens deze speelochtend. U kunt uiteraard ter plekke lid worden van de bibliotheek. Het lidmaatschap tot 6 jaar is gratis.

Voor uw kind kunt u een stukje fruit (en eventuele verschoning) meenemen. Wij zorgen voor het drinken. Gedurende de ochtend hebben we een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Voor de ouders is er een kopje koffie of thee.
We hopen u hier te mogen begroeten.

In de schoolvakanties is er geen speelochtend De Speeltrein.

De speeltrein is een initiatief van CJG, Versa Welzijn, de speel-o-theek, GGD en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.