Nieuwe cursus Klik & tik

2 maart 2017, van 13:00 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 15,00 voor 5 lessen

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn. Het internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven.

Klik & Tik is een oefenprogramma en via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en kun je aan de slag met oefeningen. Je kunt de cursus onder begeleiding van bibliotheekmedewerkers in de bibliotheek Huizen volgen.

Klik & Tik bestaat uit 5 lessen. De cursus Klik & Tik. 'Het internet op' helpt je de weg te vinden op het internet. Je leert hoe je er zoekt en hoe je websites bekijkt. Hoe schrijf je een e-mail en hoe kun je bestanden ‘downloaden’? Het komt allemaal aan bod. Bovendien oefen je alles direct op een speciale website.
Aanmelden cursus Klik & Tik 'Het internet op'
Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar onze collega Elise Walet of bellen op nummer 035-5257410 en vragen naar Elise Walet.

Cursus: Klik & Tik 'Het internet op' II
Locatie: Bibliotheek Huizen
Data:  2 maart, 9 maart, 16 maart, 23 maart 2017
Tijdstip: 13:00 – 14:30 uur
Kosten: € 15,00 voor 4 lessen
Maximaal aantal cursisten: 6

Meer informatie

Kom dan langs in de Bibliotheek Huizen waar op maandagmiddag het inloopspreekuur is van het DigiTaalhuis. Hier kunt u terecht met al uw vragen over cursussen, taal en computervaardigheden.

Het DigiTaalhuis spreekuur is op elke maandag van 14.00-16.00 in de bibliotheek Huizen