Kunstuitleen Huizen

Kunst levert op eigen en unieke wijze een bijdrage aan je leefomgeving.

Aan al onze kunstliefhebbers,

Goed nieuws; de Kunstuitleen is weer geopend. Tijdens de openstelling van de bibliotheek kunt u onze collectie te bekijken. Handschoenen voor als u zichzelf wil beschermen liggen gereed voor u bij de balie. U kunt zich tevens laten inschrijven als klant, kunstwerken omruilen en reserveringen ophalen.

Op dinsdagen tussen 10:00 en 13:00 uur en vrijdagen tussen 10:00 en 17:30 is onze coördinator van de Kunstuitleen aanwezig. Kom gerust eens langs. 

Als u vragen hebt over de Kunstuitleen of een afspraak wilt maken met onze kunstuitleenmedewerker stuur dan s.v.p. een mail naar Leintje Hoogenkamp.

Onze collectie is online te bekijken; kunstwerken kunt u tevens online reserveren. Deze kunnen, indien beschikbaar, worden opgehaald. U ontvangt hierover bericht.  


De Kunstuitleen van de bibliotheek Huizen is een ideale bron van kunst. Het aanbod, dat regelmatig wordt vernieuwd door de kunstuitleenmedewerker, bestaat uit schilderijen, werken op papier, grafiek, foto's, beelden en diverse andere kunstvormen. Er kan gekozen worden uit meer dan 3.500 kunstwerken van 500 professionele kunstenaars en er is altijd ruimte voor een deskundig advies.

Inschrijven

Collectie online Kunstuitleen

Vanaf € 7,60 per maand kun je de meest uiteenlopende kunstwerken huren.

Kunstuitleen collectie

Inschrijven Kunstuitleen

De kunstuitleen beschikt over een gevarieerde collectie werken van in Nederland werkende professionele kunstenaars.

Kunst in bedrijf

De kunstuitleen kan u helpen bij het kunstzinnig inrichten van uw bedrijf.

Partners in de Kunst

De bibliotheek werkt samen met diverse kunst -en cultuur organisaties.

Klas & kunst

Leuke en inspirerende Kunstlessen in de bibliotheek. Nieuw in ons aanbod: Vrolijke leskisten