BiebBouwers Minecraft Challenges

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: BiebBouwers, de Minecraftchallenge. Doe je mee?

Dit jaar nemen we jullie iedere maand mee naar het verleden, heden of toekomst

Challenge #4: Bouw de bibliotheek van de toekomst!

BiebBouwers Minecraftchallenge #4: Bouw de bibliotheek van de toekomst!

Demira van Vaals is radeloos. Als pas afgestudeerde architect heeft ze net haar eerste opdracht gekregen, en wel van de burgemeester van jouw woonplaats! Demira is naar eigen zeggen "supergetalenteerd", maar kan zich maar weinig bij deze opdracht voorstellen: het bouwen van een supermoderne bibliotheek. En dus schakelt ze de hulp in van de BiebBouwers! Hoe vinden zij dat de bibliotheek van de toekomst eruit moet komen te zien?

Deelnemers hebben tot 21 september de tijd foto's of video's van hun toekomstbieb te mailen naar biebbouwers@probiblio.nl.

De meest waanzinnige boomhut is volgens de jury gebouwd door Karel Duchatteau (12 jaar) uit Haarlem!

Katja won de Biebchallenge van juni en kwam haar prijs ophalen bij de Bibliotheek Oostland.