Resultaat 11 - 20 (van 27)

• Seizoenstart serie Kunstcafé´s met Roxane van Iperen en Niki Jacobs UITVERKOCHT Bekijk details

21 september 2021

Na een moeilijke periode waarin de cultuursector door Corona compleet werd lamgeslagen maakt de Stichting Kunst en Cultuur Huizen zich op voor een reeks kwalitatief hoogstaande Kunstcafé’s. Het seizoen begint op woensdagavond 29 september met de bejubelde schrijfster van o.m. ’t Hooge Nest, Roxane van Iperen, en een van de beste vertolkers van het Europese Jiddische lied, Niki Jacobs en haar begeleiders.

Bekijk details van Seizoenstart serie Kunstcafé´s met Roxane van Iperen en Niki Jacobs UITVERKOCHT

• Minecraftchallenge #15: Bouw een fort van de Oude Hollandse Waterlinie! Bekijk details

7 september 2021

Het is 1672 en ons land is in oorlog met de Fransen. Het is een echt rampjaar: het Franse leger rukt razendsnel naar ons op en het enige wat ons nog kan redden is water en sterke forten!

Bekijk details van Minecraftchallenge #15: Bouw een fort van de Oude Hollandse Waterlinie!

• Dagje Hart van Laren Bekijk details

6 september 2021

Elke dinsdag is er een 'Dagje Hart van Laren' in de jeugdafdeling van de bibliotheek van 10:30 tot 15:00 uur.

Bekijk details van Dagje Hart van Laren

• Inloopspreekuren Bekijk details

24 augustus 2021

Vanaf 1 september kun je naast het Informatiepunt Digitale Overheid ook verschillende spreekuren bezoeken.

Bekijk details van Inloopspreekuren

• Hulp nodig? Informatiepunt en spreekuren Bekijk details

24 augustus 2021

Met je vragen over de digitale overheid (en meer!) terechtkunnen in de Bibliotheek, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Tóch is het zo! Vanaf 1 september kun je langs komen bij ons Informatiepunt. Wij helpen je bij het vinden van informatie op de websites van de overheid.

Bekijk details van Hulp nodig? Informatiepunt en spreekuren

• Computerhulp voor iedereen Bekijk details

12 augustus 2021

Ben je het ook zo zat om je kind te vragen je te helpen bij het vinden van informatie? Of het digitaal regelen van allerlei zaken op je computer? Wil je nu eindelijk zelf eens kunnen googelen, je medisch dossier inkijken, je reis online plannen of een DigiD aanvragen?

Bekijk details van Computerhulp voor iedereen

• Vrijdagavonden weer open! Bekijk details

10 augustus 2021

Wat hebben we een hoop enthousiaste reacties van jullie ontvangen toen we weer open gingen. Het was niet alleen voor de klant een feestje maar ook voor ons! Bedankt daarvoor. Voor wie liever ’s avonds naar de bibliotheek komt, is er ook weer goed nieuws!

Bekijk details van Vrijdagavonden weer open!

• Maak een verre reis met vakantielezen Bekijk details

7 augustus 2021

De bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum heeft tot 12 september een leuk zomerleesprogramma dat ‘Vakantielezen, ga mee op reis’ heet. Het programma stimuleert kinderen uit groep 3 en 4 te lezen tijdens de zomervakantie.

Bekijk details van Maak een verre reis met vakantielezen

• Bodil leest elke dinsdagmiddag voor Bekijk details

3 augustus 2021

Dit (foto rechts) is Bodil Musch uit Huizen en zij had zelf een goed idee!

Bekijk details van Bodil leest elke dinsdagmiddag voor

• Herstelplatform Blaricum Bekijk details

28 juli 2021

De gemeenteraad van Blaricum wil graag samen met de bewoners naar de corona-impact in de Blaricumse samenleving gaan kijken, en hoe zij als gemeenschap de komende tijd weer een doorstart kan gaan maken. Daarom is het Herstelplatform Blaricum opgericht. Het Herstelplatform bestaat uit een brede groep van vertegenwoordigers uit alle geledingen van onze gemeente en heeft 24 juni voor het eerst met elkaar gesproken om ideeën uit te wisselen.

Bekijk details van Herstelplatform Blaricum