Resultaat 11 - 20 (van 269)

• ThuisBieb sluit 1 juni

27 mei 2020

Ook de 100 extra luisterboeken verdwijnen na 1 juni uit de LuisterBieb. Gedownloade luisterboeken kunnen nog worden uitgelezen. Het reguliere aanbod aan luisterboeken in de LuisterBieb blijft uiteraard!

Bekijk details van ThuisBieb sluit 1 juni

• Bibliotheken langer open

25 mei 2020

Vele blije klanten hebben de bibliotheek bezocht. Tijdens de eerste 4 dagen na (her)opening van de bibliotheek vestigingen Huizen en Laren, circuleerden er ruim 10.000 boeken! Na de eerste hausse van boeken die werden ingeleverd en uitgeleend is de stroom bezoekers deze week enigszins gestabiliseerd. Binnen de ruimte die de richtlijnen van het RIVM biedt, breiden de vestigingen de openingstijden uit en is de bibliotheek vestiging Huizen ook op zaterdag geopend.

Bekijk details van Bibliotheken langer open

• Altijd al een schrijver willen interviewen?

19 mei 2020

Momenteel kunnen schrijvers niet fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! Ook leuk: Lees van tevoren samen met je boekenclub een boek van de schrijver, zodat je tijdens het interview vragen kunt stellen over het boek dat je met z’n allen gelezen hebt. Ook als je niet bent aangesloten bij een boekenclub, ben je natuurlijk van harte welkom!

Bekijk details van Altijd al een schrijver willen interviewen?

• Vandaag is de bibliotheek weer (beperkt) open

14 mei 2020

Wouter was dus vanmorgen al om half 8 in de bibliotheek om de boeken op te ruimen die 3 dagen in quarantaine hebben gestaan. Jullie zijn weer welkom. Wij hebben er zin in!

Bekijk details van Vandaag is de bibliotheek weer (beperkt) open

• Wethouder Knoop bezoekt bibliotheek vestiging Huizen

12 mei 2020

Vanmorgen bracht de heer Knoop, Wethouder te Blaricum met (o.a.) in zijn portefeuille het Sociaal Domein (Wmo/welzijn/jeugdbeleid), rond 9.30 uur een bezoek aan de bibliotheekvestiging Huizen

Bekijk details van Wethouder Knoop bezoekt bibliotheek vestiging Huizen

• Vanaf donderdag 14 mei zijn we weer voorzichtig open

12 mei 2020

We zijn heel blij dat we jullie weer mogen ontvangen in onze bibliotheekvestigingen in Huizen en Laren!

Bekijk details van Vanaf donderdag 14 mei zijn we weer voorzichtig open

• Boekenservice voor kwetsbare ouderen

11 mei 2020

Bezorgdienst Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL of Versa Welzijn Huizen

Bekijk details van Boekenservice voor kwetsbare ouderen

• De bibliotheken mogen binnenkort weer open!

7 mei 2020

We hebben er enorm veel zin in om jullie weer te mogen ontvangen. Op welke datum dat precies is, laten we zo snel mogelijk weten. Om alles veilig te laten verlopen zijn we de bibliotheek al aan het aanpassen. Tot snel!

Bekijk details van De bibliotheken mogen binnenkort weer open!

• Een nieuwe service: Verrassingstas voor onze leden!

4 mei 2020

De bibliotheek is tijdelijk gesloten maar vanaf vandaag kun je nu toch boeken lenen. We beginnen met een nieuwe service: Verrassingstas!

Bekijk details van Een nieuwe service: Verrassingstas voor onze leden!

• De Digitale Voorleestas

3 mei 2020

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek

Bekijk details van De Digitale Voorleestas