Resultaat 201 - 209 (van 209)

• 2016 Jaar van het Boek

6 januari 2016

Een ode aan het boek

Bekijk details van 2016 Jaar van het Boek

• Activiteiten kalender 2016

4 januari 2016

De kalender wordt vanaf 8 januari verspreid. De uitgave is gratis verkrijgbaar bij de diverse bibliotheekvestigingen en servicepunten. Ook kunt u de uitgave vinden bij boekwinkels en buurtcentra.

Bekijk details van Activiteiten kalender 2016

• Joop Visser en Jessica van Noord

29 december 2015

Joop Visser en Jessica van Noord verzorgen de muzikale afsluiting van de bekendmaking van de winnaar van de Poezievertaalwedstrijd op woensdagavond 27 januari 2016 in Theater De Boerderij in Huizen. I.s.m. Kunst- en Cultuurcafé Huizen.

Bekijk details van Joop Visser en Jessica van Noord

• De beste wensen

23 december 2015

Medewerkers, bestuur en directie van de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum wensen u een prettige Kerst en een voorspoedig 2016, met heel veel lees- kijk- en luisterplezier!

Bekijk details van De beste wensen

• Vacature VoorleesKrachten

23 december 2015

Het VoorleesKrachten team zoekt vrijwilligers die hun voorleeskracht willen delen in woonzorghuizen te Huizen.

Bekijk details van Vacature VoorleesKrachten

• Expositie Bep (G.L.) De Boer

23 december 2015

Bep De Boer (82 jaar) creatieve en actieve autodidact exposeert zijn tekeningen en schilderijen op de (h)Artgalerij in het Brinkhuis van 7 januari tot 1 februari 2016.

Bekijk details van Expositie Bep (G.L.) De Boer

• Wandelclub 'De Genieters' van Theodotion

16 december 2015

Wandelclub 'De Genieters' van Theodotion heeft gisteren met een groep begeleiders in de bibliotheek Laren het jaar gezellig samen afgesloten.

Bekijk details van Wandelclub 'De Genieters' van Theodotion

• Kerstcadeau tip: Bibliotheek aan huis

15 december 2015

Kent u mensen die momenteel aan huis gebonden zijn? Maak dan gebruik van Bibliotheek aan Huis!

Bekijk details van Kerstcadeau tip: Bibliotheek aan huis

• Bibliotheek Huizen viert Verhalen feest op Elizabeth Kalishuis

10 december 2015

Met een feestje werd vanmorgen op het dagbestedingsverblijf van Visio Huizen de verhalenwedstrijd afgesloten.

Bekijk details van Bibliotheek Huizen viert Verhalen feest op Elizabeth Kalishuis