Resultaat 21 - 30 (van 203)

• Spannende Boeken Weken

7 juni 2018

De Spannende Boeken Weken 2018 vinden plaats van 6 t/m 24 juni.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• ZomerExpress is de vakantie-editie van de VoorleesExpress

6 juni 2018

Bekijk details van ZomerExpress is de vakantie-editie van de VoorleesExpress

• Met voordeel naar de films van Annie M.G. Schmidt

30 mei 2018

In juni nog op de volgende zondagmiddagen te zien: Ja zuster, nee zuster (3), Pluk van de Petteflet (10), Wiplala (17) en Dikkertje Dap (24). aanvang steeds 13.00 uur.

Bekijk details van Met voordeel naar de films van Annie M.G. Schmidt

• ZomerExpress 2018

29 mei 2018

In de vakantie bezig blijven met lezen en taal verkleint de taalterugval bij kinderen. In de vakantie maken we dat extra leuk met een vrijwilliger die thuis komt voorlezen met een speciale thematische verteltas die de kinderen mogen houden. De ZomerExpress is speciaal bedoeld voor vluchtelingkinderen tussen de 4 en 10 jaar, woonachtig in Bussum, Weesp of Huizen. Tijdens de zomervakantie komt er minimaal 3 keer een voorlezer bij het vluchtelinggezin thuis. Samen met de kinderen gaat de voorlezer...

Bekijk details van ZomerExpress 2018

• KarakterZomerweek in het Brinkhuis!

15 mei 2018

Voor alle basisschoolkinderen uit het Gooi en omstreken wordt er in de week van 27 augustus tot en met 31 augustus de KarakterZomerweek georganiseerd. Een week vol workshops, avontuur, plezier en ontdekking voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar, in het Brinkhuis te Laren.

Bekijk details van KarakterZomerweek in het Brinkhuis!

• Ontmoet schrijfster Lynn Austin

14 mei 2018

Op dinsdag 29 mei komt Lynn Austin naar Christelijke Boekhandel De Echo in Huizen

Bekijk details van Ontmoet schrijfster Lynn Austin

• Liberté van Paul Eluard

1 mei 2018

Eén van de beroemdste vrijheidsgedichten is het 21 kwatrijnen tellende Liberté uit 1942 van Paul Eluard.

Bekijk details van Liberté van Paul Eluard

• Einde stemperiode kinderjury

26 april 2018

Kies het beste boek!

Bekijk details van Einde stemperiode kinderjury

• Gratis oefenen voor theorie-examen rijbewijs

25 april 2018

Gratis oefenen voor theorie-examen rijbewijs? Dat kan nu in de bibliotheek op onze publiekcomputers, maar ook op je eigen laptop in de bibliotheek!

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen rijbewijs

• Onder de indruk van project 'Voorleeskrachten'

19 april 2018

Een mooi artikel in het Nieuwsblad voor Huizen over het project VoorleesKrachten.

Bekijk details van Onder de indruk van project 'Voorleeskrachten'