Resultaat 21 - 30 (van 55)

• Voorgenomen fusie Bibliotheek HLB en Bibliotheek Gooi en meer Bekijk details

27 januari 2022

Op 25 januari 2022 is de intentieovereenkomst tussen de stichting bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum en stichting bibliotheek Gooi en meer ondertekend. Hierin wordt het voornemen bevestigd van een juridische fusie tussen beide bibliotheken. Ondersteunend hieraan is de fusienota ‘Lokaal sterker door regionale opschaling‘ vastgesteld.

Bekijk details van Voorgenomen fusie Bibliotheek HLB en Bibliotheek Gooi en meer

• PC HelpdeskBEL open vanaf 24 januari! Bekijk details

17 januari 2022

De PC HelpdeskBEL gevestigd in het Brinkhuis Laren, is vanaf 24 januari 2022 weer elke werkdag geopend van 10.00-12.00 uur.

Bekijk details van PC HelpdeskBEL open vanaf 24 januari!

• Wij zijn open! Bekijk details

16 januari 2022

Iedereen is welkom in de vestigingen Huizen en Laren. Om te zorgen dat de bibliotheek veilig open kan blijven houden we ons aan de nieuwe maatregelen die zaterdag 15 januari 2022 zijn ingegaan.

Bekijk details van Wij zijn open!

• Start leesclub literatuur in Laren en Huizen Bekijk details

12 januari 2022

Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia in bibliotheek Laren en Huizen.

Bekijk details van Start leesclub literatuur in Laren en Huizen

• Bezorgservice Huizen en Laren Bekijk details

8 januari 2022

Ook al blijft de bibliotheek open, er kunnen omstandigheden zijn waardoor je niet naar de bibliotheek kunt komen of omdat je vanwege besmettingsrisico liever niet de deur uit gaat. Maak dan gebruik van onze Bezorgservice voor vestiging Huizen en Laren.

Bekijk details van Bezorgservice Huizen en Laren

• Mincecraftchallenge#17: Bouw je eigen escaperoom Bekijk details

23 december 2021

Wie houdt er nou niet van een opwindende uitdaging. Nou de BiebBouwers wel! Daarom gaan we een spannende escaperoom bouwen in Minecraft. Een gebouw waar je binnen een korte tijd moet zien te ontsnappen door allerlei puzzels op te lossen. Een wedstrijd binnen een wedstrijd, spannend toch? Doe je weer mee?

Bekijk details van Mincecraftchallenge#17: Bouw je eigen escaperoom

• Bibliotheken blijven open! Bekijk details

21 december 2021

Wat een fijn nieuws. Wij mogen open blijven voor uitleen, verblijf en extra hulp voor wie dat nodig heeft. Ook onze spreekuren in zowel Laren als Huizen gaan door, zoals bijvoorbeeld spreekuren van de brandweer, hulp met de digitale overheid en bij het invullen van formulieren.

Bekijk details van Bibliotheken blijven open!

• Update bijtijds je internetbrowser Bekijk details

21 december 2021

Wegens een verplichte beveiligingsupdate van de webcatalogus-omgeving is het niet meer mogelijk om de webcatalogus te bekijken met Internet Explorer. Gebruik je nog Internet Explorer of een andere verouderde webbrowser dan krijg je een foutmelding.

Bekijk details van Update bijtijds je internetbrowser

• Verwacht in 2022 Bekijk details

19 december 2021

Een kleine greep uit de in het voorjaar van 2022 verwachte boeken.

Bekijk details van Verwacht in 2022

• Boekendozen voor egelopvang Huizen Bekijk details

3 december 2021

Oktober en november zijn de drukste maanden bij de Egelopvang Huizen.

Bekijk details van Boekendozen voor egelopvang Huizen

Paginanavigatie