Resultaat 21 - 27 (van 27)

• Jeugdabonnement gratis voor alle kinderen tot en met 12 jaar Bekijk details

19 juli 2021

Hebben jullie ze ook al gespot deze driehoeks borden in Huizen? Ze vragen aandacht voor het gratis lidmaatschap van de bibliotheek voor de jeugd tot en met 12 jaar.

Bekijk details van Jeugdabonnement gratis voor alle kinderen tot en met 12 jaar

• In 2021 is het zeventig jaar geleden dat de Molukkers naar Nederland kwamen Bekijk details

1 juli 2021

Langs de weg in een nieuwbouwwijk in Huizen staat een klein monument. Je zou er bijna aan voorbij rijden. Het beeld bestaat uit een fier rechtopstaande man in militair uniform met aan zijn voeten twee scheepskisten. Op een daarvan zit een jonge vrouw, de bijbel op schoot. ‘22 maart ter herinnering aan de Molukkers die hier kwamen’ staat er onder.

Bekijk details van In 2021 is het zeventig jaar geleden dat de Molukkers naar Nederland kwamen

• Challenge #14: Biebbouwers Vakantiespecial! (juli-augustus 2021) Bekijk details

30 juni 2021

Heb je ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Ga dan mee met BiebBouwers, die reizen de hele wereld rond vanachter de computer! Ze bezoeken wereldberoemde gebouwen en fantaseren hoe ze daar spectaculair vanaf kunnen glijden. Laatst waren ze nog bovenop de Eiffeltoren en gleden ze met de waterglijbaan zo in één keer de rivier in! Ben jij ook goed in het bedenken van dit soort gekke combinaties? Doe dan mee met de vakantie-editie van de BiebBouwers!

Bekijk details van Challenge #14: Biebbouwers Vakantiespecial! (juli-augustus 2021)

• Pc HelpdeskBEL opent per 5 juli weer! Hoera! Bekijk details

24 juni 2021

De PC HelpdeskBEL gevestigd in Het Brinkhuis in Laren, is vanaf 5 juli weer iedere werkdag geopend van 10.00-12.00 uur.

Bekijk details van Pc HelpdeskBEL opent per 5 juli weer! Hoera!

• Langer lenen in de zomer Bekijk details

22 juni 2021

In de periode 5 juli t/m 22 augustus zal de reguliere leentermijn voor alle abonnementen met twee weken worden verlengd. Dat betekent dat houders van een Budget- en Comfort abonnement de materialen automatisch lenen voor een termijn van 6 weken en houders van een top abonnement voor een termijn van 8 weken. De verlengtermijn blijft 4 weken.

Bekijk details van Langer lenen in de zomer

• Vakantielezen Bekijk details

21 juni 2021

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

Bekijk details van Vakantielezen

• PeuterVoorlezen bibliotheek Laren Bekijk details

8 juni 2021

Wij zijn enorm blij! We hebben de deuren ‘van de wereld’ weer opengezet. Ook de peuters zijn weer van harte welkom in de bibliotheek. In het bijzonder op de vrijdagochtend, iedere week opnieuw. Een team van bijzondere Voorlezers zit vanaf 11.00 uur klaar om de peutertjes tot 11.30 uur in de peuterhoek heerlijk voor te lezen.

Bekijk details van PeuterVoorlezen bibliotheek Laren