Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 152)

 • Verrassingstassen thuisbezorgd Bekijk details

  26 januari 2021

  Er worden weer volop Verrassingtassen besteld bij de bibliotheek en om deze mogelijkheid luister bij te zetten heeft de bibliotheek de bakfiets geleend van Buurten met buren om deze week een paar verrassingstassen in Huizen te bezorgen.

  Bekijk details van Verrassingstassen thuisbezorgd

 • Coco kan het goodiebag Bekijk details

  21 januari 2021

  Dat het jaarlijkse voorleesontbijt in de Bibliotheek niet door kon gaan is één ding, maar wij laten de Nationale Voorleesdagen natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbijgaan!

  Bekijk details van Coco kan het goodiebag

 • Hoog bezoek bij Zin in Zappelin! Bekijk details

  19 januari 2021

  Hoog bezoek bij Zin in Zappelin! H.K.H. Prinses Laurentien komt langs om voor te lezen. Met de komst van de prinses wordt de aftrap gegeven voor de Nationale Voorleesdagen (20 t/m 30 januari).

  Bekijk details van Hoog bezoek bij Zin in Zappelin!

 • Hoeveel Coco's zie je vliegen achter het raam? Bekijk details

  19 januari 2021

  Alle babyvogels zijn al uitgevlogen, maar Coco vindt het veel te spannend om haar vleugeltjes uit te slaan. Gaat het Coco lukken om te vliegen? Hoeveel Coco’s zie je vliegen bij de twee berkenbomen achter het raam van de bibliotheek? Stuur jouw antwoord in via facebook of via de mai onder vermelding van Coco kan het!

  Bekijk details van Hoeveel Coco's zie je vliegen achter het raam?

 • PCHelpdeskBEL: Andere tijden, andere mogelijkheden Bekijk details

  15 december 2020

  Ook de vrijwilligers van PCHelpdeskBEL zijn genoodzaakt thuis te blijven. Dat neemt niet weg dat zij graag bereid zijn uw dringende vragen en/of problemen met uw Windows of Apple-computer, tablet of smartphone op te lossen. Voor 50 plussers in de BEL-gemeenten.

  Bekijk details van PCHelpdeskBEL: Andere tijden, andere mogelijkheden

 • Boekenservice voor personen met kwetsbare gezondheid Bekijk details

  15 december 2020

  Voor alle inwoners uit Huizen , Laren en Blaricum met een kwetsbare gezondheid is het mogelijk om via onze bezorgservice bibliotheekmaterialen thuis bezorgd te krijgen. Deze extra bezorgservice is er voor zowel leden als niet-leden. Vrijwilligers van de Vrijwilligerscentrale in Huizen, de BoodschappenPlusBus en de Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn komen de materialen bij u thuis brengen.

  Bekijk details van Boekenservice voor personen met kwetsbare gezondheid

 • Bijzondere lezing door Roxane van Iperen Bekijk details

  14 december 2020

  Soms klopt alles: Een gesprek met een auteur van een indrukwekkend en belanghebbend boek. Fijn publiek dat geïnteresseerde vragen stelt en daardoor de avond tot een mooi geheel maakt.

  Bekijk details van Bijzondere lezing door Roxane van Iperen

 • Burgemeester Nanning Mol leest voor Bekijk details

  14 december 2020

  Burgemeester Nanning Mol had de peuters muisstil vrijdag 11 december jl. met het kerstverhaal: “Karel viert Kerstmis” van Liesbet Slegers.

  Bekijk details van Burgemeester Nanning Mol leest voor

 • Update Bibliotheeksysteem Bekijk details

  8 december 2020

  Wegens een update van het bibliotheeksysteem op zondag 13 oktober 2019 is het bibliotheeksysteem niet beschikbaar vanaf 18.30 tot ongeveer 23.00 uur.

  Bekijk details van Update Bibliotheeksysteem

 • Hart van Laren heeft Hart voor Voorlezen Bekijk details

  7 december 2020

  Sinds 8 jaar wordt er iedere vrijdagmorgen tussen 11.00 en 11.30 uur in de bibliotheek van Laren voorgelezen aan peuters. Dit seizoen zijn we gestart met gastvoorlezers een keer per maand op de vrijdagochtend. Iedere tweede vrijdag van de maand zal er een gast voorlezer aanwezig zijn.

  Bekijk details van Hart van Laren heeft Hart voor Voorlezen