Resultaat 21 - 30 (van 216)

• Vernieuwde e-booksapp

4 april 2019

Sinds begin april is er een vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android.

Bekijk details van Vernieuwde e-booksapp

• Winnaar Voorleeswedstrijd – regionale ronde

4 april 2019

Zaterdag 9 maart jl. deden 6 schoolkampioenen uit Huizen, Laren en Nederhorst den Berg mee aan de Voorleeswedstrijd. In het Brinkhuis in Laren probeerden zij een plaats te bemachtigen in de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd. En wat waren ze allemaal goed!!

Bekijk details van Winnaar Voorleeswedstrijd – regionale ronde

• Winactie BoekStart!

4 april 2019

Alle jonge ouders uit Huizen, Laren en Blaricum opgelet! Lever in april je Boekstartbon in en maak kans op dit leuke Kikker-pakket!

Bekijk details van Winactie BoekStart!

• Eef Jager is winnares van de regionale finale Read2Me

28 maart 2019

Eef Jager van de Sint-Vitusmavo Naarden naar provinciale finale Read2me! Eef Jager van de Sint-Vitusmavo werd uiteindelijk door de jury aangewezen als winnaar. Ze las met duidelijke stem voor en wist de toehoorders bijzonder te boeien door voor te lezen uit Hoe overleef ik mijn vakantie van Francine Oomen. Eef gaat door naar de provinciale Read2Me! finale die wordt gehouden in Haarlem op vrijdag 17 mei.

Bekijk details van Eef Jager is winnares van de regionale finale Read2Me

• Heeft u wel een back-up van uw belangrijke gegevens?

21 maart 2019

Heeft u wel een back-up van uw belangrijke gegevens? Kom daarom naar de PC Helpdesk BEL in Bibliotheek Brinkhuis Laren en laat u adviseren.

Bekijk details van Heeft u wel een back-up van uw belangrijke gegevens?

• Onderhoud Wise 10 februari 2019

22 januari 2019

Zondag 10-02-2019 vinden van 17.30 tot 23.00 uur werkzaamheden plaats aan onze catalogus. Gedurende deze werkzaamheden is de catalogus niet raadpleegbaar en kunnen geleende materialen niet verlengd worden. Dit geldt voor zowel onze website als de Wise App. Onze excuses voor de overlast.

Bekijk details van Onderhoud Wise 10 februari 2019

• Tsead Bruinja nieuwe Dichter des Vaderlands

18 januari 2019

Tsead Bruinja is de nieuwe Dichter des Vaderlands. Hij zal in de Bibliotheek Brinkhuis Laren optreden in het kader van het tweede Poëzie Festival Laren tijdens de Marathon van het korte gedicht op 2 februari 2019

Bekijk details van Tsead Bruinja nieuwe Dichter des Vaderlands

• De Gouden Wikkel is gevonden door… Jet Westland!

28 december 2018

De Gouden Wikkel is gevonden door… Jet Westland!

Bekijk details van De Gouden Wikkel is gevonden door… Jet Westland!

• Korte terugblik op 2018

28 december 2018

Korte terugblik op 2018 (youtube)

Bekijk details van Korte terugblik op 2018

• Bibliotheek Laren informatieavonden gemeente Laren

8 oktober 2018

Op maandagavond 29 en dinsdagavond 30 oktober houdt de Gemeente Laren in de bibliotheek Laren informatieavonden. Hiervoor moeten de boekenkasten aan de kant.

Bekijk details van Bibliotheek Laren informatieavonden gemeente Laren