Resultaat 21 - 30 (van 63)

• Brinkbus Laren Bekijk details

23 februari 2022

Sinds 14 februari 2022 rijdt de Brinkbus door Laren! Het vervoer is bedoeld om korte ritjes in het dorp te maken naar bijvoorbeeld de (huis)arts, het Brinkhuis, de supermarkt, et cetera. Het is gratis vervoer van deur tot deur voor ouderen en inwoners van Laren die iets minder mobiel zijn.

• Scholierenverkiezingen Bekijk details

22 februari 2022

Diverse basisscholen in Huizen doen mee aan de scholierenverkiezingen. Alle leerlingen van groep 7 en groep 8 ontvangen deze week een speciaal werkboekje verkiezingen. Het werkboekje bevat ook een stembiljet en daarmee mogen zij hun stem uitbrengen. Stemmen kan door het stembiljet in de stembus in bibliotheek Huizen te gooien.

• Boekhandelsprijs 2022 voor Toine Heijmans Bekijk details

18 februari 2022

Toine Heijmans (1969) is de winnaar geworden van de Nederlandse Boekhandelsprijs 2022. Heijmans ontvangt deze voor de roman Zuurstofschuld. Heijmans is schrijver en columnist van de Volkskrant. Als romancier debuteerde hij met de veelgeprezen besteller Op zee, dat werd verfilmd en waarvan vele vertalingen verschenen. De Franse vertaling van Op zee werd bekroond met de prestigieuze Prix Médicis étranger, de Franse literaire prijs voor de beste vertaalde roman. Ook van Pristina werden de vertaalrechten...

• Storm Eunice Bekijk details

18 februari 2022

Wijziging openingstijden i.v.m. Storm Eunice.

• Puck Andriesse wint voorleeswedstrijd van Huizen, Laren en Blaricum! Bekijk details

14 februari 2022

En de Voorleeskampioen van de regio Huizen, Laren, Blaricum is... Puck Andriesse! Afgelopen vrijdag vond de lokale finale van de Voorleeswedstrijd plaats. 8 kandidaten uit Huizen, Laren en Blaricum, die eerder al voorleeskampioen werden van hun school, lazen voor uit een zelfgekozen boek.

• Lancering Stemwijzer bibliotheek Huizen Bekijk details

14 februari 2022

De Stemwijzer van gemeente Huizen is online!

• Lancering StemWijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen Bekijk details

10 februari 2022

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ook dit keer is er voor de gemeente Huizen weer een StemWijzer gemaakt. Deze online stemhulp kan kiezers helpen om een keuze te maken uit de verschillende politieke partijen. De StemWijzer wordt maandag 14 februari om 15.30 uur gelanceerd door burgemeester Niek Meijer in de bibliotheek Huizen.

• Nieuwe inloopspreekuren Bekijk details

28 januari 2022

De inloopspreekuren in Bibliotheek Brinkhuis Laren worden verder uitgebreid.

• Voorgenomen fusie Bibliotheek HLB en Bibliotheek Gooi en meer Bekijk details

27 januari 2022

Op 25 januari 2022 is de intentieovereenkomst tussen de stichting bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum en stichting bibliotheek Gooi en meer ondertekend. Hierin wordt het voornemen bevestigd van een juridische fusie tussen beide bibliotheken. Ondersteunend hieraan is de fusienota ‘Lokaal sterker door regionale opschaling‘ vastgesteld.

• PC HelpdeskBEL open vanaf 24 januari! Bekijk details

17 januari 2022

De PC HelpdeskBEL gevestigd in het Brinkhuis Laren, is vanaf 24 januari 2022 weer elke werkdag geopend van 10.00-12.00 uur.

Paginanavigatie