Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 55)

 • Wij blijven open tot 17.00 uur! Bekijk details

  29 november 2021

  Vanaf zondag 28 november 2021 zijn de coronamaatregelen aangescherpt. Hieronder zetten we op een rijtje wat dit voor een bezoek aan onze bibliotheek betekent.

  Bekijk details van Wij blijven open tot 17.00 uur!

 • PCHelpdesk BEL Brinkhuis Laren gesloten Bekijk details

  15 november 2021

  De vrijwilligers van de PC HelpdeskBEL in Brinkhuis Laren bieden u concrete hulp bij het installeren van de CoronaCheck-app, het aanvragen van een papieren coronapaspoort of het aanvragen van een DigD. En natuurlijk worden alle computer gerelateerde vragen beantwoord. Momenteel is de PChelpdesk BEL gesloten vanwege coronamaatregelen.

  Bekijk details van PCHelpdesk BEL Brinkhuis Laren gesloten

 • Istori Istori Maluku Bekijk details

  14 november 2021

  I.s.m. de redactie van Malukuhuizen.nl organiseerde de Bibliotheek zaterdag 13 november een drukbezochte middag over 70 jaar Molukkers in Nederland en in Huizen.

  Bekijk details van Istori Istori Maluku

 • Bekroonde boeken 2021 Bekijk details

  3 november 2021

  De boekensector heeft last van een tekort aan papier. Door de coronapandemie is wereldwijd de thuisbezorgeconomie geëxplodeerd en is er een enorme vraag naar kartonnen dozen voor pakketjes van webwinkels en naar pizzadozen. Papierpulp is daardoor niet aan te slepen. Maar dat is ook nodig voor boeken, en uitgevers zijn daardoor mede het slachtoffer geworden van de huidige papierschaarste. Maar gelukkig verschenen er dit jaar nog veel mooie, interessante, verontrustende, tot actie aanzettende of tot...

  Bekijk details van Bekroonde boeken 2021

 • Minecraft Challenge #16: Bouw je eigen selfie Bekijk details

  29 oktober 2021

  Een foto van jezelf maken en op Snapchat of Instagram posten, zou dat ook in Minecraft kunnen? Volgens de BiebBouwers kan dat zeker! Maar zo’n selfie maken doe je niet zomaar, je wilt jezelf op een bepaalde manier laten zien. In deze challenge denk je daarover na en bouw je je eigen selfie die je van alle kanten kunt bekijken! Doe je weer mee?

  Bekijk details van Minecraft Challenge #16: Bouw je eigen selfie

 • Geannuleerd! Het nieuwe TV kijken eenvoudig uitgelegd Bekijk details

  21 oktober 2021

  Geannuleerd vanwege de nieuwe corona maatregelen

  Bekijk details van Geannuleerd! Het nieuwe TV kijken eenvoudig uitgelegd

 • Aftrap project Cultuur in de klas Bekijk details

  15 oktober 2021

  Wat een feestje was het vandaag op de Kamperfoelieschool in Huizen. In het bijzijn van Huizer wethouder Marlous Verbeek was de aftrap van het project Cultuur in de klas. De aanwezige cultuurpartners: de Gooische muziekschool, kunstenaar Michiel Linders, Dansschool Dansu, de Huizer botters, de Historische kring en poppenkast theater de kleine zon verzorgden een fantastische ochtend waarbij de leerlingen volop genoten.

  Bekijk details van Aftrap project Cultuur in de klas

 • Worden wat je wil: stuntman of burgemeester? Bekijk details

  15 oktober 2021

  Worden wat je wil! Dat is het thema van de Kinderboekenweek 2021. Van 6 tot 17 oktober 2021 zijn er allerlei activiteiten te doen, ook in Laren. Woensdag 13 oktober kwam burgemeester Mol langs bij Speeltuinvereniging Ons Genoegen om te vertellen over zijn beroep! Ook ging de burgemeester in gesprek met de kinderen over wat zij willen worden.

  Bekijk details van Worden wat je wil: stuntman of burgemeester?

 • Maand van de geschiedenis 2021 Bekijk details

  12 oktober 2021

  Maand van de Geschiedenis 2021 Wie waren de eerste kraamverzorgenden van Nederland? Hoe zijn de Chinees-Indische restaurants ontstaan? En wie weet wat een ‘porder’ precies deed? Het zijn verhalen uit het verleden die het Geheugen van Nederland graag onder de aandacht brengt. Dit doen de Koninklijke Bibliotheek Den Haag (KB) als partner van de Maand van de Geschiedenis 2021. De verhalen zijn in samenwerking met Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis en Florence Nightingale Instituut tot...

  Bekijk details van Maand van de geschiedenis 2021

 • Seizoenstart serie Kunstcafé´s met Roxane van Iperen en Niki Jacobs UITVERKOCHT Bekijk details

  21 september 2021

  Na een moeilijke periode waarin de cultuursector door Corona compleet werd lamgeslagen maakt de Stichting Kunst en Cultuur Huizen zich op voor een reeks kwalitatief hoogstaande Kunstcafé’s. Het seizoen begint op woensdagavond 29 september met de bejubelde schrijfster van o.m. ’t Hooge Nest, Roxane van Iperen, en een van de beste vertolkers van het Europese Jiddische lied, Niki Jacobs en haar begeleiders.

  Bekijk details van Seizoenstart serie Kunstcafé´s met Roxane van Iperen en Niki Jacobs UITVERKOCHT

Paginanavigatie