Resultaat 31 - 40 (van 152)

• 7 December 2020, Nationale Vrijwilligersdag Bekijk details

4 december 2020

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum dankt haar vrijwilligers hartelijk voor hun fantastische inzet bij activiteiten als de Leesmoeders, het PeuterVoorlezen, de VoorleesExpress, verschillende digivaardigheidscursussen, het project VoorleesKrachten en de service Bibliotheek aan Huis.

Bekijk details van 7 December 2020, Nationale Vrijwilligersdag

• Film aan de Brink: Dansend het nieuwe jaar in! Bekijk details

3 december 2020

Even de zorgen aan de kant! Film aan de Brink programmeert in januari geliefde dansfilmklassiekers.

Bekijk details van Film aan de Brink: Dansend het nieuwe jaar in!

• Veilig naar de bibliotheek Bekijk details

1 december 2020

Je bent van harte welkom! Vanzelfsprekend blijven de (hygiëne-)maatregelen van kracht, zodat je bezoek aan de bibliotheek voor iedereen zo veilig mogelijk verloopt.

Bekijk details van Veilig naar de bibliotheek

• Inzamelpunt DE punten t.b.v. Voedselbank Gooi & Omstreken Bekijk details

30 november 2020

Voedselbanken Nederland heeft ook in 2020 weer met Douwe Egberts de afspraak kunnen maken om ingezamelde DE-waardebonnen in te wisselen voor koffie en thee voor de cliënten van de 172 aangesloten voedselbanken.

Bekijk details van Inzamelpunt DE punten t.b.v. Voedselbank Gooi & Omstreken

• Bekroonde boeken 2020 Bekijk details

26 november 2020

Nog even, en wij luiden een wel heel bijzonder jaar uit. Met oliebollen en appelflappen, maar zonder vuurwerk. Gelukkig zorgden een behoorlijk aantal boeken dit jaar al voor het nodige vuurwerk, en werden bekroond. Een overzicht van alle in 2020 bekroonde boeken.

Bekijk details van Bekroonde boeken 2020

• Jeugdboek ‘Ik woon in Huizen, een dorp vol verhalen’ Bekijk details

24 november 2020

Bibliotheekdirecteur Pauline Gmelig Meyling heeft het boek 'Ik woon in Huizen, een dorp vol verhalen' overhandigd aan leerkracht Mariska van der Woude van de Kamperfoelieschool en Dani Dassen, leerling van de Huizermaat.

Bekijk details van Jeugdboek ‘Ik woon in Huizen, een dorp vol verhalen’

• Gratis online masterclass voor ouders van kinderen met autisme of AD(H)D. Bekijk details

11 november 2020

Ben jij een ouder van een kind met AD(H)D of autisme dan is de volgende gratis online masterclass op 24 november ’s avonds om acht uur interessant voor jou om je voor aan te melden.

Bekijk details van Gratis online masterclass voor ouders van kinderen met autisme of AD(H)D.

• “Maarrr… wij komen terug” Bekijk details

11 november 2020

Onze samenwerkingspartner Stichting Kunst en Cultuur Huizen heeft het niet eerder gepubliceerde boek van Theo Uden Masman over de eerste jaren van het iconische radio-orkest The Ramblers nu wél uitgegeven. The Ramblers zijn het enige radio-orkest uit de begintijd van ons omroepbestel dat nog altijd bestaat. "Maarrr...wij komen terug" geeft een uniek kijkje in het uitgaansleven en het reilen en zeilen van de beginnende omroepzuilen in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in ons land.

Bekijk details van “Maarrr… wij komen terug”

• Egelopvang Huizen krijgt schenking dozen Bekijk details

23 oktober 2020

Door het jaar heen geeft de Bibliotheek Huizen (naast oude kranten) haar NBD-dozen (waarin de aangeschafte nieuwe boeken worden geleverd) aan de egelopvang. In deze dozen worden de binnengebrachte egels geplaatst, op een ondergrond van in repen gescheurde en van nietjes ontdane oude kranten. Maar door de extra drukte aan de Landweg slonk deze voorraad zienderogen. Jenny Kleve, voorzitter van de Egelbescherming Nederland, nam contact op met de Nedelrandse Bibliotheek Dienst in Zoetermeer, en deze...

Bekijk details van Egelopvang Huizen krijgt schenking dozen

• Lezen, lezen en nog eens lezen Bekijk details

23 oktober 2020

Jongeren lezen minder vaak langere teksten en hun leesvaardigheid gaat achteruit. Dat heeft gevolgen voor hun functioneren op school en in de samenleving – en uiteindelijk ook voor het functioneren van onze samenleving als geheel.

Bekijk details van Lezen, lezen en nog eens lezen