Resultaat 31 - 40 (van 63)

• Wij zijn open! Bekijk details

16 januari 2022

Iedereen is welkom in de vestigingen Huizen en Laren. Om te zorgen dat de bibliotheek veilig open kan blijven houden we ons aan de nieuwe maatregelen die zaterdag 15 januari 2022 zijn ingegaan.

• Start leesclub literatuur in Laren en Huizen Bekijk details

12 januari 2022

Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia in bibliotheek Laren en Huizen.

• Bezorgservice Huizen en Laren Bekijk details

8 januari 2022

Ook al blijft de bibliotheek open, er kunnen omstandigheden zijn waardoor je niet naar de bibliotheek kunt komen of omdat je vanwege besmettingsrisico liever niet de deur uit gaat. Maak dan gebruik van onze Bezorgservice voor vestiging Huizen en Laren.

• Mincecraftchallenge#17: Bouw je eigen escaperoom Bekijk details

23 december 2021

Wie houdt er nou niet van een opwindende uitdaging. Nou de BiebBouwers wel! Daarom gaan we een spannende escaperoom bouwen in Minecraft. Een gebouw waar je binnen een korte tijd moet zien te ontsnappen door allerlei puzzels op te lossen. Een wedstrijd binnen een wedstrijd, spannend toch? Doe je weer mee?

• Bibliotheken blijven open! Bekijk details

21 december 2021

Wat een fijn nieuws. Wij mogen open blijven voor uitleen, verblijf en extra hulp voor wie dat nodig heeft. Ook onze spreekuren in zowel Laren als Huizen gaan door, zoals bijvoorbeeld spreekuren van de brandweer, hulp met de digitale overheid en bij het invullen van formulieren.

• Update bijtijds je internetbrowser Bekijk details

21 december 2021

Wegens een verplichte beveiligingsupdate van de webcatalogus-omgeving is het niet meer mogelijk om de webcatalogus te bekijken met Internet Explorer. Gebruik je nog Internet Explorer of een andere verouderde webbrowser dan krijg je een foutmelding.

• Verwacht in 2022 Bekijk details

19 december 2021

Een kleine greep uit de in het voorjaar van 2022 verwachte boeken.

• Boekendozen voor egelopvang Huizen Bekijk details

3 december 2021

Oktober en november zijn de drukste maanden bij de Egelopvang Huizen.

• Wij blijven open tot 17.00 uur! Bekijk details

29 november 2021

Vanaf zondag 28 november 2021 zijn de coronamaatregelen aangescherpt. Hieronder zetten we op een rijtje wat dit voor een bezoek aan onze bibliotheek betekent.

• PCHelpdesk BEL Brinkhuis Laren gesloten Bekijk details

15 november 2021

De vrijwilligers van de PC HelpdeskBEL in Brinkhuis Laren bieden u concrete hulp bij het installeren van de CoronaCheck-app, het aanvragen van een papieren coronapaspoort of het aanvragen van een DigD. En natuurlijk worden alle computer gerelateerde vragen beantwoord. Momenteel is de PChelpdesk BEL gesloten vanwege coronamaatregelen.

Paginanavigatie