Resultaat 31 - 40 (van 230)

• Boekenverkoop in de bibliotheek Huizen

28 mei 2019

Begin de vakantie goed! Bezoek de boekenverkoop in de bibliotheek Huizen van dinsdag 25 juni t/m maandag 15 juli 17:00 uur. Er kan gekozen worden uit een voorraad romans, informatieve- en jeugdboeken.

Bekijk details van Boekenverkoop in de bibliotheek Huizen

• Nieuw jaaraanbod voor het Basisonderwijs

21 mei 2019

De bibliotheek biedt met het jaaraabod basisonderwijs interessante lessen. Denk bijvoorbeeld aan Botje Bij, een mediawijsheid-les met Beebots voor groep 1 en 2. Of aan het programma Schrijver in de Bieb, waarbij auteur Lydia Rood de klas meeneemt in een spannend verhaal, voor groep 5 en 6. Of het Kunst&Cultuur-programma De Stad, de Stijl, waarbij de klas een gezamenlijk kunstwerk maakt in de stijl van Mondriaan, voor groep 7 en 8.

Bekijk details van Nieuw jaaraanbod voor het Basisonderwijs

• 100 jarig jubileum in 2020

20 mei 2019

In 2020 viert de bibliotheek Huizen haar 100 jarig jublileum.

Bekijk details van 100 jarig jubileum in 2020

• Geannuleerd! Beelden in Huizen, themalezing

14 mei 2019

Geannuleerd! Beelden in Huizen, themalezing

Bekijk details van Geannuleerd! Beelden in Huizen, themalezing

• Extra studieruimte tijdens de examenperiode

23 april 2019

Bibliotheek als ideale studeer – en werkplek . Extra studieruimte tijdens de examenperiode beschikbaar in bibliotheek Huizen en Laren.

Bekijk details van Extra studieruimte tijdens de examenperiode

• Vernieuwde e-booksapp

4 april 2019

Sinds begin april is er een vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android.

Bekijk details van Vernieuwde e-booksapp

• Winnaar Voorleeswedstrijd – regionale ronde

4 april 2019

Zaterdag 9 maart jl. deden 6 schoolkampioenen uit Huizen, Laren en Nederhorst den Berg mee aan de Voorleeswedstrijd. In het Brinkhuis in Laren probeerden zij een plaats te bemachtigen in de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd. En wat waren ze allemaal goed!!

Bekijk details van Winnaar Voorleeswedstrijd – regionale ronde

• Winactie BoekStart!

4 april 2019

Alle jonge ouders uit Huizen, Laren en Blaricum opgelet! Lever in april je Boekstartbon in en maak kans op dit leuke Kikker-pakket!

Bekijk details van Winactie BoekStart!

• Eef Jager is winnares van de regionale finale Read2Me

28 maart 2019

Eef Jager van de Sint-Vitusmavo Naarden naar provinciale finale Read2me! Eef Jager van de Sint-Vitusmavo werd uiteindelijk door de jury aangewezen als winnaar. Ze las met duidelijke stem voor en wist de toehoorders bijzonder te boeien door voor te lezen uit Hoe overleef ik mijn vakantie van Francine Oomen. Eef gaat door naar de provinciale Read2Me! finale die wordt gehouden in Haarlem op vrijdag 17 mei.

Bekijk details van Eef Jager is winnares van de regionale finale Read2Me

• Heeft u wel een back-up van uw belangrijke gegevens?

21 maart 2019

Heeft u wel een back-up van uw belangrijke gegevens? Kom daarom naar de PC Helpdesk BEL in Bibliotheek Brinkhuis Laren en laat u adviseren.

Bekijk details van Heeft u wel een back-up van uw belangrijke gegevens?