Resultaat 41 - 50 (van 152)

• Online interviews met schrijvers Bekijk details

22 oktober 2020

Vanaf donderdag 5 november start de tweede serie van Ontmoet Schrijvers Online, een wekelijkse serie online interviews met schrijvers, georganiseerd door bibliotheken en Probiblio. Gedurende vier weken kan het publiek verschillende schrijvers via een webinar ontmoeten en vragen stellen.

Bekijk details van Online interviews met schrijvers

• Reuring in de Bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek Bekijk details

20 oktober 2020

Kinderen vielen de afgelopen weken met hun neus in de boter rondom de Kinderboekenweek en in de herfstvakantie. Wat was er veel te doen in onze Bibliotheek!

Bekijk details van Reuring in de Bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek

• Vis op het droge Bekijk details

17 oktober 2020

Een mooie theatervoorstelling met waanzinnig slimme en kleurige vissen die ook nog eens heel goed konden dansen.

Bekijk details van Vis op het droge

• FabLab was fabulous! Bekijk details

15 oktober 2020

Het FabLab circuit van dinsdag 13 oktober jl. was een groot succes! Kinderen konden kennismaken met verschillende robots, Doodle3D printen en met de virtuele gedichten app Wolk, waarbij je opeens in een wolk van poëzie staat!

Bekijk details van FabLab was fabulous!

• Tijd voor een tekendictee Bekijk details

15 oktober 2020

Daarmee verlieten de kinderen van De Marriekolf van Stichting Kinderopvang Huizen vandaag de Bibliotheek. Zij waren de testgroep voor ons nieuwe kunstprogramma “Tijd voor een Tekendictee”. Dit programma is speciaal voor ons gemaakt door onze collega van de Kunstuitleen. De leidsters waren minstens net zo enthousiast en maakten ook een boekje met daarin een verzameling tekeningen van elk kind. Dit programma is geschikt voor kinderen uit groep 5/6. Interesse? Alle basisscholen en BSO’s kunnen zich...

Bekijk details van Tijd voor een tekendictee

• Daluren voor senioren en mensen met een kwetsbare gezondheid Bekijk details

7 oktober 2020

Senioren en inwoners met een kwetsbare gezondheid kunnen rustig lenen, lezen en ontmoeten tijdens de daluren.

Bekijk details van Daluren voor senioren en mensen met een kwetsbare gezondheid

• Minecraftchallenge oktober Bekijk details

30 september 2020

Bouw een bunker van de Atlantikwall!

Bekijk details van Minecraftchallenge oktober

• In de bieb staan tijdmachines Bekijk details

30 september 2020

Tijdreizen? Dat kan met de tijdmachines in elke bibliotheek!

Bekijk details van In de bieb staan tijdmachines

• Gouden Griffel en Penseel 2020 Bekijk details

30 september 2020

De kinderdichtbundel Uit elkaar van Bette Westera is de winnaar van de Gouden Griffel 2020, voor het beste kinderboek van het afgelopen jaar. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt in het Jeugdjournaal. Uit elkaar, een bundeling van 44 gedichten over het falen van de liefde, is „uniek, treffend en alomvattend”, aldus de jury. Dichteres Westera (1958) is daarmee voor de tweede keer winnaar van de toonaangevendste Nederlandse kinderboekenprijs.

Bekijk details van Gouden Griffel en Penseel 2020

• Welkom terug bij De PC Helpdesk BEL Bekijk details

24 september 2020

Kom naar de PC Helpdesk in Het Brinkhuis te Laren. Iedere werkdag geopend van 10.00 – 12.00 uur.

Bekijk details van Welkom terug bij De PC Helpdesk BEL