Resultaat 51 - 60 (van 230)

• Inmarkt Laren: Het begin van het culturele seizoen

22 augustus 2018

Op zondag 9 september vindt in Laren het jaarlijks fenomeen de INmarkt plaats. Hiermee wordt op feestelijke wijze het nieuwe culturele seizoen geopend.

Bekijk details van Inmarkt Laren: Het begin van het culturele seizoen

• PC Helpdesk: Optimalisatie check van uw pc/laptop

18 juli 2018

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Kom naar de PC Helpdesk BEL in het Brinkhuis in Laren.

Bekijk details van PC Helpdesk: Optimalisatie check van uw pc/laptop

• Bescherming van uw bibliotheekaccount

27 juni 2018

Binnenkort wordt de gebruikelijke pincode om uw account te activeren geblokkeerd. U moet een (nieuw) wachtwoord aanvragen voor in te loggen.

Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount

• Kidscafé ontwerpwedstrijd

21 juni 2018

Het Kidscafé bestaat alweer 1 jaar. Maar wat is een Kidscafé zonder logo? Daarom hebben we een ontwerpwedstrijd in het leven geroepen. Stuur je logo in en maak kan op de prijs van €50 & eeuwige roem!

Bekijk details van Kidscafé ontwerpwedstrijd

• Jaaroverzicht 2017

13 juni 2018

Met trots presenteren wij je ons jaaroverzicht 2017, waarin wij een selectie van onze mooie resultaten in de schijnwerper zetten.

Bekijk details van Jaaroverzicht 2017

• Vacature bestuursleden

11 juni 2018

Twee huidige bestuursleden zijn aan het einde van hun zittingstermijnen en daarom zoekt de bibliotheek per 1 september 2018 twee bestuursleden.

Bekijk details van Vacature bestuursleden

• Spannende Boeken Weken

7 juni 2018

De Spannende Boeken Weken 2018 vinden plaats van 6 t/m 24 juni.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Met voordeel naar de films van Annie M.G. Schmidt

30 mei 2018

In juni nog op de volgende zondagmiddagen te zien: Ja zuster, nee zuster (3), Pluk van de Petteflet (10), Wiplala (17) en Dikkertje Dap (24). aanvang steeds 13.00 uur.

Bekijk details van Met voordeel naar de films van Annie M.G. Schmidt

• KarakterZomerweek in het Brinkhuis!

15 mei 2018

Voor alle basisschoolkinderen uit het Gooi en omstreken wordt er in de week van 27 augustus tot en met 31 augustus de KarakterZomerweek georganiseerd. Een week vol workshops, avontuur, plezier en ontdekking voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar, in het Brinkhuis te Laren.

Bekijk details van KarakterZomerweek in het Brinkhuis!

• Ontmoet schrijfster Lynn Austin

14 mei 2018

Op dinsdag 29 mei komt Lynn Austin naar Christelijke Boekhandel De Echo in Huizen

Bekijk details van Ontmoet schrijfster Lynn Austin