Resultaat 51 - 60 (van 63)

• Inloopspreekuren Bekijk details

24 augustus 2021

Vanaf 1 september kun je naast het Informatiepunt Digitale Overheid ook verschillende spreekuren bezoeken.

• Hulp nodig? Informatiepunt en spreekuren Bekijk details

24 augustus 2021

Met je vragen over de digitale overheid (en meer!) terechtkunnen in de Bibliotheek, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Tóch is het zo! Vanaf 1 september kun je langs komen bij ons Informatiepunt. Wij helpen je bij het vinden van informatie op de websites van de overheid.

• Computerhulp voor iedereen Bekijk details

12 augustus 2021

Ben je het ook zo zat om je kind te vragen je te helpen bij het vinden van informatie? Of het digitaal regelen van allerlei zaken op je computer? Wil je nu eindelijk zelf eens kunnen googelen, je medisch dossier inkijken, je reis online plannen of een DigiD aanvragen?

• Vrijdagavonden weer open! Bekijk details

10 augustus 2021

Wat hebben we een hoop enthousiaste reacties van jullie ontvangen toen we weer open gingen. Het was niet alleen voor de klant een feestje maar ook voor ons! Bedankt daarvoor. Voor wie liever ’s avonds naar de bibliotheek komt, is er ook weer goed nieuws!

• Maak een verre reis met vakantielezen Bekijk details

7 augustus 2021

De bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum heeft tot 12 september een leuk zomerleesprogramma dat ‘Vakantielezen, ga mee op reis’ heet. Het programma stimuleert kinderen uit groep 3 en 4 te lezen tijdens de zomervakantie.

• Bodil leest elke dinsdagmiddag voor Bekijk details

3 augustus 2021

Dit (foto rechts) is Bodil Musch uit Huizen en zij had zelf een goed idee!

• Herstelplatform Blaricum Bekijk details

28 juli 2021

De gemeenteraad van Blaricum wil graag samen met de bewoners naar de corona-impact in de Blaricumse samenleving gaan kijken, en hoe zij als gemeenschap de komende tijd weer een doorstart kan gaan maken. Daarom is het Herstelplatform Blaricum opgericht. Het Herstelplatform bestaat uit een brede groep van vertegenwoordigers uit alle geledingen van onze gemeente en heeft 24 juni voor het eerst met elkaar gesproken om ideeën uit te wisselen.

• Jeugdabonnement gratis voor alle kinderen tot en met 12 jaar Bekijk details

19 juli 2021

Hebben jullie ze ook al gespot deze driehoeks borden in Huizen? Ze vragen aandacht voor het gratis lidmaatschap van de bibliotheek voor de jeugd tot en met 12 jaar.

• In 2021 is het zeventig jaar geleden dat de Molukkers naar Nederland kwamen Bekijk details

1 juli 2021

Langs de weg in een nieuwbouwwijk in Huizen staat een klein monument. Je zou er bijna aan voorbij rijden. Het beeld bestaat uit een fier rechtopstaande man in militair uniform met aan zijn voeten twee scheepskisten. Op een daarvan zit een jonge vrouw, de bijbel op schoot. ‘22 maart ter herinnering aan de Molukkers die hier kwamen’ staat er onder.

• Challenge #14: Biebbouwers Vakantiespecial! (juli-augustus 2021) Bekijk details

30 juni 2021

Heb je ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Ga dan mee met BiebBouwers, die reizen de hele wereld rond vanachter de computer! Ze bezoeken wereldberoemde gebouwen en fantaseren hoe ze daar spectaculair vanaf kunnen glijden. Laatst waren ze nog bovenop de Eiffeltoren en gleden ze met de waterglijbaan zo in één keer de rivier in! Ben jij ook goed in het bedenken van dit soort gekke combinaties? Doe dan mee met de vakantie-editie van de BiebBouwers!

Paginanavigatie