Resultaat 51 - 60 (van 211)

• Onze jeugd bibliothecarissen kunnen elke dag kiezen uit honderden prentenboeken

3 februari 2018

Bekijk details van Onze jeugd bibliothecarissen kunnen elke dag kiezen uit honderden prentenboeken

• De verhalen van Kleine Beer van Martin Waddell

1 februari 2018

Bekijk details van De verhalen van Kleine Beer van Martin Waddell

• Winnaars Poëzievertaalwedstrijd 2018 bekend

1 februari 2018

In een tot de laatste stoel bezet Theater De Boerderij werden op woensdagavond 31 januari in het Kunst- en Cultuurcafé van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen de winnaars bekendgemaakt van de Poëzievertaalwedstrijd 2018.

Bekijk details van Winnaars Poëzievertaalwedstrijd 2018 bekend

• Voorlezen kan iedereen!

31 januari 2018

Tijdens de Nationale Voorleesdagen plaatsen we elke dag een portret van iemand met zijn of haar favoriete voorleesboek. Voorlezen kan iedereen! Het kan altijd en overal, en het is ook gewoon super leuk. :)

Bekijk details van Voorlezen kan iedereen!

• VoorleesExpress-vrijwilliger Tineke Matthijssen leest voor

29 januari 2018

Bekijk details van VoorleesExpress-vrijwilliger Tineke Matthijssen leest voor

• Poëzie aan de Brink

29 januari 2018

Het dorp Laren heeft een rijke kunst- en literaire geschiedenis. Daar wordt vanaf 2 februari 2018 Poëzie aan de Brink aan toegevoegd, festival van het korte gedicht. Dit festival is er op gericht de inwoners van Laren en omgeving kennis te laten maken met de veelzijdigheid van poëzie.

Bekijk details van Poëzie aan de Brink

• Voorlezen aan Lieke

26 januari 2018

Bekijk details van Voorlezen aan Lieke

• Wethouder Tijmen Smit uit Laren in de bibliotheek

25 januari 2018

Bekijk details van Wethouder Tijmen Smit uit Laren in de bibliotheek

• Grote zus Vera (7) leest haar zusje Evi (2) voor

24 januari 2018

Bekijk details van Grote zus Vera (7) leest haar zusje Evi (2) voor

• Onderhoud bibliotheek systeem

18 januari 2018

Helaas moet er noodzakelijk onderhoud aan de database gepleegd worden. Dat zal gaan gebeuren op zaterdagavond 20-01-2018 van 21:00 tot 24:00 uur.

Bekijk details van Onderhoud bibliotheek systeem