Resultaat 51 - 60 (van 203)

• Onderhoud bibliotheek systeem

18 januari 2018

Helaas moet er noodzakelijk onderhoud aan de database gepleegd worden. Dat zal gaan gebeuren op zaterdagavond 20-01-2018 van 21:00 tot 24:00 uur.

Bekijk details van Onderhoud bibliotheek systeem

• Ernstige dakschade in Brinkhuis

18 januari 2018

Niet alleen was het vandaag buiten stormachtig maar ook in de theaterzaal van het Brinkhuis ging het dak er vandaag bijna af. Het taal café Laren organiseerde daar vanmorgen een feestje.

Bekijk details van Ernstige dakschade in Brinkhuis

• Gemeenteraadsverkiezingen 2018 in de bibliotheek Huizen

16 januari 2018

Tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 kun je terecht in de bibliotheek!

Bekijk details van Gemeenteraadsverkiezingen 2018 in de bibliotheek Huizen

• Een week lang gratis computerhulp

10 januari 2018

In de week van maandag 22 januari t/m vrijdag 26 januari 2018, biedt het team vrijwilligers van de PC Helpdesk BEL hulp bij al je problemen met uw PC, tablet of smartphone.

Bekijk details van Een week lang gratis computerhulp

• Gratis Upgrade Windows 10

12 december 2017

Werkt u nog met Windows 7 of Windows 8? Stap dan nu over op Windows 10. De overstap naar Windows 10 kan in de meeste gevallen nog dit jaar gratis. PC Helpdesk Laren helpt u hierbij

Bekijk details van Gratis Upgrade Windows 10

• Een echte Joris Kerstboom in onze bibliotheek

11 december 2017

Op Kerstavond wordt het tv-programma Joris’ Kerstboom uitgezonden. In Joris’ Kerstboom vertellen mensen mooie kerstgedachtes en waardevolle herinneringen over hoop en liefde. Wij hebben ook een Joris Kerstboom in de bibliotheek Huizen én Laren. Voor wie heb jij een kerstgedachte?

Bekijk details van Een echte Joris Kerstboom in onze bibliotheek

• 'Inspiration Lounge' in Business Centrum Huizen

4 december 2017

Vorige week is een bijzondere samenwerking tot stand gekomen in de bibliotheek Huizen: Rob Reeuwijk van OpMaat vergaderen uit Huizen heeft een speciale collectie boeken geleend.

Bekijk details van 'Inspiration Lounge' in Business Centrum Huizen

• Vriendschap telt

23 november 2017

Al jaren werken de bibliotheek Huizen en Visio samen. Jaarlijks doen een aantal cliënten van de vestiging Elizabeth Kalishuis al mee aan een verhalenwedstrijd.

Bekijk details van Vriendschap telt

• Open Dag Kunstuitleen

23 november 2017

Zaterdag 25 november is er weer een Open Dag van de vestigingen van SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland; Soest, Hilversum, Weesp en Huizen.

Bekijk details van Open Dag Kunstuitleen

• Samenvatting van het boek Homo Deus