Nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 127)

 • Vervanging pc's Bibliotheek Brinkhuis Laren

  10 december 2019

  Op donderdag 19 december a.s. zullen in de Bibliotheek Brinkhuis Laren de pc's voor zowel het publiek als voor de servicebalies worden vervangen. Er zal daardoor deze dag beperkt mogelijkheid zijn om te internetten en te printen.

  Bekijk details van Vervanging pc's Bibliotheek Brinkhuis Laren

 • Vrolijk Krasfeest actie van NPO-Zapp

  10 december 2019

  Vrolijk Krasfeest actie van NPO-Zapp. Kom een gratis Kerstkraskaart halen in bibliotheek Huizen of Laren en ga langs bij jouw opa en oma. Kras samen de kerstballen open en beantwoord de vragen. Zo leer je elkaar beter kennen en wordt het een nog mooiere kerst.

  Bekijk details van Vrolijk Krasfeest actie van NPO-Zapp

 • Wethouder Karin van Hunnik deelt bibliotheekpassen uit

  27 november 2019

  Wethouder Karin van Hunnik deelt gratis bibliotheekpassen jeugd Laren uit.

  Bekijk details van Wethouder Karin van Hunnik deelt bibliotheekpassen uit

 • Schrijfster Mirjam Vriend en Jan Rebel van Historische Kring Huizen in het Kunstcafé woensdag 27 november

  19 november 2019

  Het laatste Kunstcafé in 2019 van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen biedt op woensdagavond 27 november in De Boerderij een bijzonder programma. De in Huizen wonende Mirjam Vriend komt vertellen over haar zojuist verschenen debuutroman ‘Genade’. Daarbij wordt haar betoog muzikaal omlijst door de celliste Eva van de Poll. Deze laatste beklimt later op de avond opnieuw het podium om samen met pianist Sebastiaan van Delft het afsluitende miniconcert te verzorgen. Jan Rebel van de jubilerende Historische...

  Bekijk details van Schrijfster Mirjam Vriend en Jan Rebel van Historische Kring Huizen in het Kunstcafé woensdag 27 november

 • Nederland Leest Jan Wolkers

  1 november 2019

  Eén maand, één thema. In november praat Nederland tijdens de bibliotheekcampagne de hele maand over het thema duurzaamheid.

  Bekijk details van Nederland Leest Jan Wolkers

 • Kunstcafé Stichting Kunst en cultuur Huizen

  30 oktober 2019

  Het Kunstcafé in de Boerderij van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen biedt op woensdagavond 30 oktober een (hernieuwde) kennismaking met de kunstenares en schrijfster Astrid Engels. Astrid geeft een lezing “A Touch of Engels” en geeft de bezoeker een kijkje in haar indrukwekkende beeldende kunst. Voor het afsluitende miniconcert is de Spaanse trompettist Eduardo Blanco gecontracteerd. Hij komt met zijn band Eduardo Blanco IQ, de afkorting van International Quartet.

  Bekijk details van Kunstcafé Stichting Kunst en cultuur Huizen

 • 28 Oktober geen Speelochtend De speeltrein

  21 oktober 2019

  Wegens omstandigheden is er maandag 28 oktober geen speelochtend.

  Bekijk details van 28 Oktober geen Speelochtend De speeltrein

 • Vloggen activiteiten 100-jarig jubileum bibliotheek

  15 oktober 2019

  We zijn al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen van ons 100-jarig jubileum. Er is een mooi programma in de maak die natuurlijk van alles te maken heeft met leesplezier, literatuur, kunst, nieuwe digitale vaardigheden, ontmoeting en debat. Vind je het leuk om filmpjes van een van onze activiteiten te maken en die te delen op social media of op YouTube? Meld je dan aan. Wil je eerst leren hoe je moet vloggen? Ook dan horen we graag van je. Stuur dan ook een bericht en vermeld dat je interesse...

  Bekijk details van Vloggen activiteiten 100-jarig jubileum bibliotheek

 • Update Bibliotheeksysteem

  9 oktober 2019

  Wegens een update van het bibliotheeksysteem op zondag 13 oktober 2019 is het bibliotheeksysteem niet beschikbaar vanaf 18.30 tot ongeveer 23.00 uur.

  Bekijk details van Update Bibliotheeksysteem

 • Windows 7 stopt definitief

  7 oktober 2019

  Werkt u nog met Windows 7 en wilt u op een veilige manier gebruik blijven maken van uw PC? Heeft u nog vragen over Windows 10? Kom naar de PC helpdesk BEL in de bibliotheek Laren.

  Bekijk details van Windows 7 stopt definitief