Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 152)

 • Bibliotheken langer open Bekijk details

  25 mei 2020

  Vele blije klanten hebben de bibliotheek bezocht. Tijdens de eerste 4 dagen na (her)opening van de bibliotheek vestigingen Huizen en Laren, circuleerden er ruim 10.000 boeken! Na de eerste hausse van boeken die werden ingeleverd en uitgeleend is de stroom bezoekers deze week enigszins gestabiliseerd. Binnen de ruimte die de richtlijnen van het RIVM biedt, breiden de vestigingen de openingstijden uit en is de bibliotheek vestiging Huizen ook op zaterdag geopend.

  Bekijk details van Bibliotheken langer open

 • Altijd al een schrijver willen interviewen? Bekijk details

  19 mei 2020

  Momenteel kunnen schrijvers niet fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! Ook leuk: Lees van tevoren samen met je boekenclub een boek van de schrijver, zodat je tijdens het interview vragen kunt stellen over het boek dat je met z’n allen gelezen hebt. Ook als je niet bent aangesloten bij een boekenclub, ben je natuurlijk van harte welkom!

  Bekijk details van Altijd al een schrijver willen interviewen?

 • Vandaag is de bibliotheek weer (beperkt) open Bekijk details

  14 mei 2020

  Wouter was dus vanmorgen al om half 8 in de bibliotheek om de boeken op te ruimen die 3 dagen in quarantaine hebben gestaan. Jullie zijn weer welkom. Wij hebben er zin in!

  Bekijk details van Vandaag is de bibliotheek weer (beperkt) open

 • Wethouder Knoop bezoekt bibliotheek vestiging Huizen Bekijk details

  12 mei 2020

  Vanmorgen bracht de heer Knoop, Wethouder te Blaricum met (o.a.) in zijn portefeuille het Sociaal Domein (Wmo/welzijn/jeugdbeleid), rond 9.30 uur een bezoek aan de bibliotheekvestiging Huizen

  Bekijk details van Wethouder Knoop bezoekt bibliotheek vestiging Huizen

 • Vanaf donderdag 14 mei zijn we weer voorzichtig open Bekijk details

  12 mei 2020

  We zijn heel blij dat we jullie weer mogen ontvangen in onze bibliotheekvestigingen in Huizen en Laren!

  Bekijk details van Vanaf donderdag 14 mei zijn we weer voorzichtig open

 • De bibliotheken mogen binnenkort weer open! Bekijk details

  7 mei 2020

  We hebben er enorm veel zin in om jullie weer te mogen ontvangen. Op welke datum dat precies is, laten we zo snel mogelijk weten. Om alles veilig te laten verlopen zijn we de bibliotheek al aan het aanpassen. Tot snel!

  Bekijk details van De bibliotheken mogen binnenkort weer open!

 • De Digitale Voorleestas Bekijk details

  3 mei 2020

  Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek

  Bekijk details van De Digitale Voorleestas

 • Boekenservice voor kwetsbare ouderen Bekijk details

  27 april 2020

  De bibliotheek helpt mee aan de bestrijding van het Coronavirus door de fysieke vestigingen te sluiten. We hebben een uitzondering gemaakt voor kwetsbare ouderen in Huizen, Laren en Blaricum. Uiteraard gebeurt dit contactloos en op een veilige manier.

  Bekijk details van Boekenservice voor kwetsbare ouderen

 • Speciale service Bibliotheek aan Huis Bekijk details

  26 april 2020

  De bibliotheek helpt mee aan de bestrijding van het Coronavirus door de fysieke vestigingen te sluiten. We hebben een uitzondering gemaakt voor onze Bibliotheek aan Huis service voor kwetsbare ouderen in Huizen, Laren en Blaricum.

  Bekijk details van Speciale service Bibliotheek aan Huis

 • Tips in tijden van... Bekijk details

  16 april 2020

  Net als de bibliotheken komt de kunstsector met veel online alternatieven in deze voor de sector zo zware tijden. Zo blijkt het publiek van theaters niet beperkt te hoeven te blijven tot die in de bekende rode stoelen.

  Bekijk details van Tips in tijden van...