Resultaat 81 - 90 (van 216)

• Poëzie aan de Brink

1 november 2017

Maandag 30 oktober, werden in theater ‘t Spant de bijdragen uit het Coöperatiefonds van Rabobank Gooi- en Vechtstreek bekendgemaakt.

Bekijk details van Poëzie aan de Brink

• Speel-o-theek ’t Gooi nu ook op vrijdagochtend open

31 oktober 2017

Speel-o-theek ’t Gooi nu ook op vrijdagochtend open!

Bekijk details van Speel-o-theek ’t Gooi nu ook op vrijdagochtend open

• 500 jaar Refomatie

30 oktober 2017

Met het vastspijkeren van zijn 95 stellingen op de deur van kerk in Wittenberg, op dinsdag 31 oktober precies 500 jaar geleden, zette Maarten Luther de Reformatie in gang.

Bekijk details van 500 jaar Refomatie

• De Bibliotheek leest de toekomst: Robotica

30 oktober 2017

Per 1 november kun je het boek ‘Ik, robot’ gratis afhalen op vertoon van je bibliotheekpas voor onze volwassen leden. Maar wees er snel bij want op is op!

Bekijk details van De Bibliotheek leest de toekomst: Robotica

• Lezers kiezen het Boek van het Jaar

30 oktober 2017

Vanaf 25 oktober 2017 kan er gestemd worden voor de NS Publieksprijs. De stemperiode loopt tot en met 22 november 2017, de dag van de uitreiking van het Boek van het Jaar.

Bekijk details van Lezers kiezen het Boek van het Jaar

• Cyber-Escaperoom 11 november in de bibliotheek

30 oktober 2017

Kom de geheime code kraken - in 10 minuten! De bibliotheek Huizen is zaterdag 11 november speciaal hiervoor langer open.

Bekijk details van Cyber-Escaperoom 11 november in de bibliotheek

• Het oerboek van de mens

25 oktober 2017

Recent hebben wij binnen de Filosofische Leeskring Blaricum gelezen en besproken: Het oerboek van de mens, geschreven door Carel van Schaik (Rotterdammer, hoogleraar biologische antropologie in Zurich) en Kai Michel (Duitser, historicus en wetenschapsjournalist) in een uitstekende vertaling uit het Duits.

Bekijk details van Het oerboek van de mens

• Word zelf filosoof

1 oktober 2017

Een korte samenvatting van het boek 'Word zelf filosoof' van de auteur Jan Bransen

Bekijk details van Word zelf filosoof

• Brinkhuis Laren viert vijfjarig bestaan

25 september 2017

Afgelopen zaterdag was er groot feest in Laren. Het Brinkhuis Laren viert haar vijfjarig bestaan.

Bekijk details van Brinkhuis Laren viert vijfjarig bestaan

• Kinderexpositie (H)artgalerij Brinkhuis Laren met schilderijen naar Bart van der Leck

20 september 2017

Vanaf 9 oktober exposeren, in opdracht van bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum, de kinderen van de schilder- en tekencursussen van Emilie Lindenbergh werken in de stijl van Bart van der Leck, volgens de regels van de stroming die wij kennen als De Stijl.

Bekijk details van Kinderexpositie (H)artgalerij Brinkhuis Laren met schilderijen naar Bart van der Leck