Resultaat 81 - 90 (van 230)

• Poëzie aan de Brink

29 januari 2018

Het dorp Laren heeft een rijke kunst- en literaire geschiedenis. Daar wordt vanaf 2 februari 2018 Poëzie aan de Brink aan toegevoegd, festival van het korte gedicht. Dit festival is er op gericht de inwoners van Laren en omgeving kennis te laten maken met de veelzijdigheid van poëzie.

Bekijk details van Poëzie aan de Brink

• Voorlezen aan Lieke

26 januari 2018

Bekijk details van Voorlezen aan Lieke

• Wethouder Tijmen Smit uit Laren in de bibliotheek

25 januari 2018

Tijdens de Nationale Voorleesdagen plaatsen we elke dag een portret van iemand met zijn of haar favoriete voorleesboek. Voorlezen kan iedereen! Het kan altijd en overal, en het is ook gewoon super leuk.

Bekijk details van Wethouder Tijmen Smit uit Laren in de bibliotheek

• Grote zus Vera (7) leest haar zusje Evi (2) voor

24 januari 2018

Bekijk details van Grote zus Vera (7) leest haar zusje Evi (2) voor

• Onderhoud bibliotheek systeem

18 januari 2018

Helaas moet er noodzakelijk onderhoud aan de database gepleegd worden. Dat zal gaan gebeuren op zaterdagavond 20-01-2018 van 21:00 tot 24:00 uur.

Bekijk details van Onderhoud bibliotheek systeem

• Ernstige dakschade in Brinkhuis

18 januari 2018

Niet alleen was het vandaag buiten stormachtig maar ook in de theaterzaal van het Brinkhuis ging het dak er vandaag bijna af. Het taal café Laren organiseerde daar vanmorgen een feestje.

Bekijk details van Ernstige dakschade in Brinkhuis

• Gemeenteraadsverkiezingen 2018 in de bibliotheek Huizen

16 januari 2018

Tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 kun je terecht in de bibliotheek!

Bekijk details van Gemeenteraadsverkiezingen 2018 in de bibliotheek Huizen

• Een week lang gratis computerhulp

10 januari 2018

In de week van maandag 22 januari t/m vrijdag 26 januari 2018, biedt het team vrijwilligers van de PC Helpdesk BEL hulp bij al je problemen met uw PC, tablet of smartphone.

Bekijk details van Een week lang gratis computerhulp

• Gratis Upgrade Windows 10

12 december 2017

Werkt u nog met Windows 7 of Windows 8? Stap dan nu over op Windows 10. De overstap naar Windows 10 kan in de meeste gevallen nog dit jaar gratis. PC Helpdesk Laren helpt u hierbij

Bekijk details van Gratis Upgrade Windows 10

• Een echte Joris Kerstboom in onze bibliotheek

11 december 2017

Op Kerstavond wordt het tv-programma Joris’ Kerstboom uitgezonden. In Joris’ Kerstboom vertellen mensen mooie kerstgedachtes en waardevolle herinneringen over hoop en liefde. Wij hebben ook een Joris Kerstboom in de bibliotheek Huizen én Laren. Voor wie heb jij een kerstgedachte?

Bekijk details van Een echte Joris Kerstboom in onze bibliotheek