Resultaat 81 - 90 (van 241)

• Stemwijzer Huizen in de bibliotheek

7 maart 2018

Heb je thuis geen internet? Weet je niet wat je moet kiezen? De Stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen Huizen is vanaf 14 februari ook in de bibliotheek Huizen te bekijken en in te vullen!

Bekijk details van Stemwijzer Huizen in de bibliotheek

• En toch is alles wat we doen natuur

7 maart 2018

De natuur in al zijn vormen staat van 10 tot en met 18 maart centraal tijdens de Boekenweek. We vieren het literaire hoogtepunt van het jaar bij de Bibliotheek!

Bekijk details van En toch is alles wat we doen natuur

• ReadMore - Read2Me!

6 maart 2018

Meer neerslag op komst.

Bekijk details van ReadMore - Read2Me!

• Kies het beste boek!

6 maart 2018

Alle boeken die in 2017 zijn verschenen doen mee aan de Kinderjury. Als je stemt, krijg je twee keer een krant van Kidsweek in de bus. En je maakt als klas kans op de Gouden Boekenbon! In de bibliotheek herken je de boeken aan deze sticker

Bekijk details van Kies het beste boek!

• Deze maand publieksaanschaf: Elan College in Huizen

28 februari 2018

Regelmatig geven wij iemand 100 euro om boeken te kopen die nog niet (of onvoldoende) in onze collectie aanwezig zijn, maar waarvan hij of zij vindt dat deze daarin niet mogen ontbreken.

Bekijk details van Deze maand publieksaanschaf: Elan College in Huizen

• Met korting naar Fiep Fiep vogeltje

21 februari 2018

Een avontuurlijke en humoristische ontdekkingstocht voor de allerkleinsten.

Bekijk details van Met korting naar Fiep Fiep vogeltje

• Onze jeugd bibliothecarissen kunnen elke dag kiezen uit honderden prentenboeken

3 februari 2018

Bekijk details van Onze jeugd bibliothecarissen kunnen elke dag kiezen uit honderden prentenboeken

• De verhalen van Kleine Beer van Martin Waddell

1 februari 2018

Bekijk details van De verhalen van Kleine Beer van Martin Waddell

• Winnaars Poëzievertaalwedstrijd 2018 bekend

1 februari 2018

In een tot de laatste stoel bezet Theater De Boerderij werden op woensdagavond 31 januari in het Kunst- en Cultuurcafé van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen de winnaars bekendgemaakt van de Poëzievertaalwedstrijd 2018.

Bekijk details van Winnaars Poëzievertaalwedstrijd 2018 bekend

• Voorlezen kan iedereen!

31 januari 2018

Tijdens de Nationale Voorleesdagen plaatsen we elke dag een portret van iemand met zijn of haar favoriete voorleesboek. Voorlezen kan iedereen! Het kan altijd en overal, en het is ook gewoon super leuk. :)

Bekijk details van Voorlezen kan iedereen!