Resultaat 1 - 10 (van 189)

• Bescherming van uw bibliotheekaccount

27 juni 2018

Binnenkort wordt de gebruikelijke pincode om uw account te activeren geblokkeerd. U moet een (nieuw) wachtwoord aanvragen voor in te loggen.

Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount

• ZomerExpress

26 juni 2018

De ZomerExpress is er voor vluchtelingenkinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij taal en lezen. Dat doen vrijwilligers door wekelijks, samen met de ouders, een uur bij de kinderen thuis voor te lezen. In de vakantie bezig blijven met lezen en taal verkleint de taalterugval bij kinderen.

Bekijk details van ZomerExpress

• Zomerlenen 2018

25 juni 2018

2 Weken extra lenen voor alle abonnementen van maandag 16 juli tot en met zondag 2 september.

Bekijk details van Zomerlenen 2018

• Kidscafé ontwerpwedstrijd

21 juni 2018

Het Kidscafé bestaat alweer 1 jaar. Maar wat is een Kidscafé zonder logo? Daarom hebben we een ontwerpwedstrijd in het leven geroepen. Stuur je logo in en maak kan op de prijs van €50 & eeuwige roem!

Bekijk details van Kidscafé ontwerpwedstrijd

• Jaaroverzicht 2017

13 juni 2018

Met trots presenteren wij je ons jaaroverzicht 2017, waarin wij een selectie van onze mooie resultaten in de schijnwerper zetten.

Bekijk details van Jaaroverzicht 2017

• Vacature bestuursleden

11 juni 2018

Twee huidige bestuursleden zijn aan het einde van hun zittingstermijnen en daarom zoekt de bibliotheek per 1 september 2018 twee bestuursleden.

Bekijk details van Vacature bestuursleden

• Spannende Boeken Weken

7 juni 2018

De Spannende Boeken Weken 2018 vinden plaats van 6 t/m 24 juni.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• ZomerExpress is de vakantie-editie van de VoorleesExpress

6 juni 2018

Bekijk details van ZomerExpress is de vakantie-editie van de VoorleesExpress

• Met voordeel naar de films van Annie M.G. Schmidt

30 mei 2018

In juni nog op de volgende zondagmiddagen te zien: Ja zuster, nee zuster (3), Pluk van de Petteflet (10), Wiplala (17) en Dikkertje Dap (24). aanvang steeds 13.00 uur.

Bekijk details van Met voordeel naar de films van Annie M.G. Schmidt

• ZomerExpress 2018

29 mei 2018

In de vakantie bezig blijven met lezen en taal verkleint de taalterugval bij kinderen. In de vakantie maken we dat extra leuk met een vrijwilliger die thuis komt voorlezen met een speciale thematische verteltas die de kinderen mogen houden. De ZomerExpress is speciaal bedoeld voor vluchtelingkinderen tussen de 4 en 10 jaar, woonachtig in Bussum, Weesp of Huizen. Tijdens de zomervakantie komt er minimaal 3 keer een voorlezer bij het vluchtelinggezin thuis. Samen met de kinderen gaat de voorlezer...