Resultaat 1 - 10 (van 137)

• Kinder expositie (H)artgalerij Brinkhuis Laren met schilderijen naar Bart van der Leck

20 september 2017

Vanaf 9 oktober exposeren, in opdracht van bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum, de kinderen van de schilder- en tekencursussen van Emilie Lindenbergh werken in de stijl van Bart van der Leck, volgens de regels van de stroming die wij kennen als De Stijl.

Bekijk details van Kinder expositie (H)artgalerij Brinkhuis Laren met schilderijen naar Bart van der Leck

• Nieuwe cursus Digisterker

18 september 2017

In de cursus Digisterker leer je o.a. hoe je digitaal een afspraak maakt met de gemeente Huizen en hoe je toegang krijgt tot de sites van het UWV en de Belastingdienst. De cursus Digisterker helpt je op weg.

Bekijk details van Nieuwe cursus Digisterker

• Prinsjesdagontbijt in bibliotheek Laren

18 september 2017

Dit jaar wordt het Prinsjesdagontbijt georganisserd in de bibliotheek Laren

Bekijk details van Prinsjesdagontbijt in bibliotheek Laren

• Cursus Digisterker

Bekijk details van Cursus Digisterker

• Literatour actie gestart

11 september 2017

Afgelopen week nam Ellen van Wijk van scholengemeenschap de Huizermaat samen met twee leerlingen uit havo 4 de boeken in ontvangst van 3PAK. Deze verhalenbundel krijgen alle leerlingen uit de 4 Havo klassen kado van de bibliotheek Huizen.

Bekijk details van Literatour actie gestart

• Participatie feest

11 september 2017

Vrijdag 8 september plaatsten statushouders hun handtekening en bekrachtigden daarmee hun rol in onze samenleving.

Bekijk details van Participatie feest

• Van blokkendoos naar bed: een te grote stap?

5 september 2017

Voorlezen is belangrijk, dat weet iedereen. Toch vinden veel ouders het lastig om hiermee te beginnen. Op welke leeftijd start je met voorlezen? En welke boeken kies je? In onderstaande artikelen vind je tips die je kunnen helpen. Wil je meer weten? Loop eens binnen bij je eigen Bibliotheek.

Bekijk details van Van blokkendoos naar bed: een te grote stap?

• Maarten Engeltjes in unieke uitvoering Stabat Mater in St. Jansbasiliek

5 september 2017

Opnieuw brengt de Stichting Laren Klassiek op woensdagavond 27 september om 20.00 uur in de Sint Jansbasiliek een uniek concert van internationale allure: het wereldberoemde meesterwerk uit de klassieke muziek: 'het Stabat Mater' van Pergolesi.

Bekijk details van Maarten Engeltjes in unieke uitvoering Stabat Mater in St. Jansbasiliek

• Literatour: Boekenweek jongeren gaat bijna van start

4 september 2017

Leerlingen uit de bovenbouw van het vmbo, havo en vwo hebben sinds een aantal jaren een eigen campagneweek waarin lezen centraal staat. De Literatour is uitgegroeid tot een volwaardige Boekenweek met een eigen prijs, schrijvers in de klas en een geschenk.

Bekijk details van Literatour: Boekenweek jongeren gaat bijna van start

• Vrouwencafé in bibliotheek Huizen

4 september 2017

Afgelopen zaterdag, 2 september, was het gezellig druk in de bibliotheek Huizen. Voor eerst werd het Vrouwencafé georganiseerd in de bibliotheek Huizen.

Bekijk details van Vrouwencafé in bibliotheek Huizen