Resultaat 1 - 10 (van 133)

• Er kunnen weer Verrassingstassen worden aangevraagd!

15 januari 2021

Het is weer mogelijk om een verrassingstas te aan te vragen, met max. 5 boeken uit je favoriete genre! Deze service is beschikbaar voor jeugd en volwassenen. Jongeren die willen lezen voor de lijst kunnen ook een verrassingstas aanvragen!

Bekijk details van Er kunnen weer Verrassingstassen worden aangevraagd!

• PC HelpdeskBEL: Andere tijden, andere mogelijkheden

15 december 2020

Ook wij van de PC HelpdeskBEL zijn genoodzaakt thuis te blijven. Dat neemt niet weg dat wij graag bereid zijn uw dringende vragen en/of problemen met uw Windows of Apple-computer, tablet of smartphone op te lossen.

Bekijk details van PC HelpdeskBEL: Andere tijden, andere mogelijkheden

• Boekenservice voor personen met kwetsbare gezondheid

15 december 2020

Voor alle inwoners uit Huizen , Laren en Blaricum met een kwetsbare gezondheid is het mogelijk om via onze bezorgservice bibliotheekmaterialen thuis bezorgd te krijgen. Deze extra bezorgservice is er voor zowel leden als niet-leden. Vrijwilligers van de Vrijwilligerscentrale in Huizen, de BoodschappenPlusBus en de Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn komen de materialen bij u thuis brengen.

Bekijk details van Boekenservice voor personen met kwetsbare gezondheid

• Bijzondere lezing door Roxane van Iperen

14 december 2020

Soms klopt alles: Een gesprek met een auteur van een indrukwekkend en belanghebbend boek. Fijn publiek dat geïnteresseerde vragen stelt en daardoor de avond tot een mooi geheel maakt.

Bekijk details van Bijzondere lezing door Roxane van Iperen

• Burgemeester Nanning Mol leest voor

14 december 2020

Burgemeester Nanning Mol had de peuters muisstil vrijdag 11 december jl. met het kerstverhaal: “Karel viert Kerstmis” van Liesbet Slegers.

Bekijk details van Burgemeester Nanning Mol leest voor

• Update Bibliotheeksysteem

8 december 2020

Wegens een update van het bibliotheeksysteem op zondag 13 oktober 2019 is het bibliotheeksysteem niet beschikbaar vanaf 18.30 tot ongeveer 23.00 uur.

Bekijk details van Update Bibliotheeksysteem

• Hart van Laren heeft Hart voor Voorlezen

7 december 2020

Sinds 8 jaar wordt er iedere vrijdagmorgen tussen 11.00 en 11.30 uur in de bibliotheek van Laren voorgelezen aan peuters. Dit seizoen zijn we gestart met gastvoorlezers een keer per maand op de vrijdagochtend. Iedere tweede vrijdag van de maand zal er een gast voorlezer aanwezig zijn.

Bekijk details van Hart van Laren heeft Hart voor Voorlezen

• 7 December 2020, Nationale Vrijwilligersdag

4 december 2020

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum dankt haar vrijwilligers hartelijk voor hun fantastische inzet bij activiteiten als de Leesmoeders, het PeuterVoorlezen, de VoorleesExpress, verschillende digivaardigheidscursussen, het project VoorleesKrachten en de service Bibliotheek aan Huis.

Bekijk details van 7 December 2020, Nationale Vrijwilligersdag

• Film aan de Brink: Dansend het nieuwe jaar in!

3 december 2020

Even de zorgen aan de kant! Film aan de Brink programmeert in januari geliefde dansfilmklassiekers.

Bekijk details van Film aan de Brink: Dansend het nieuwe jaar in!

• Veilig naar de bibliotheek

1 december 2020

Je bent van harte welkom! Vanzelfsprekend blijven de (hygiëne-)maatregelen van kracht, zodat je bezoek aan de bibliotheek voor iedereen zo veilig mogelijk verloopt.

Bekijk details van Veilig naar de bibliotheek