Resultaat 1 - 10 (van 194)

• Werkzaamheden vrijdag 7 september Laren

3 september 2018

Vrijdag 7 september a.s. zijn er werkzaamheden in de bibliotheek Laren

Bekijk details van Werkzaamheden vrijdag 7 september Laren

• Gewijzigde openingstijden bibliotheek Laren en het Brinkhuis

22 augustus 2018

Gewijzigde openingstijden per 17 september

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden bibliotheek Laren en het Brinkhuis

• Inmarkt Laren: Het begin van het culturele seizoen

22 augustus 2018

Op zondag 9 september vindt in Laren het jaarlijks fenomeen de INmarkt plaats. Hiermee wordt op feestelijke wijze het nieuwe culturele seizoen geopend.

Bekijk details van Inmarkt Laren: Het begin van het culturele seizoen

• Vluchtelingenkinderen in het Gooi worden voorgelezen om taalniveau op peil te houden

21 augustus 2018

Het project genaamd Zomer Express bestaat sinds vorig jaar. Het is een iniatief van de bibliotheek en vindt deze hele zomer plaats in Huizen, Laren, Blaricum en Gooise Meren. Bij vijftien statushoudersgezinnen met kinderen van ongeveer vier tot tien jaar komen vrijwilligers langs. De vijftien vrijwilligers komen één keer per week langs.

Bekijk details van Vluchtelingenkinderen in het Gooi worden voorgelezen om taalniveau op peil te houden

• PC Helpdesk: Optimalisatie check van uw pc/laptop

18 juli 2018

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Kom naar de PC Helpdesk BEL in het Brinkhuis in Laren.

Bekijk details van PC Helpdesk: Optimalisatie check van uw pc/laptop

• Bescherming van uw bibliotheekaccount

27 juni 2018

Binnenkort wordt de gebruikelijke pincode om uw account te activeren geblokkeerd. U moet een (nieuw) wachtwoord aanvragen voor in te loggen.

Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount

• ZomerExpress

26 juni 2018

De ZomerExpress is er voor vluchtelingenkinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij taal en lezen. Dat doen vrijwilligers door wekelijks, samen met de ouders, een uur bij de kinderen thuis voor te lezen. In de vakantie bezig blijven met lezen en taal verkleint de taalterugval bij kinderen.

Bekijk details van ZomerExpress

• Zomerlenen 2018

25 juni 2018

2 Weken extra lenen voor alle abonnementen van maandag 16 juli tot en met zondag 2 september.

Bekijk details van Zomerlenen 2018

• Kidscafé ontwerpwedstrijd

21 juni 2018

Het Kidscafé bestaat alweer 1 jaar. Maar wat is een Kidscafé zonder logo? Daarom hebben we een ontwerpwedstrijd in het leven geroepen. Stuur je logo in en maak kan op de prijs van €50 & eeuwige roem!

Bekijk details van Kidscafé ontwerpwedstrijd

• Jaaroverzicht 2017

13 juni 2018

Met trots presenteren wij je ons jaaroverzicht 2017, waarin wij een selectie van onze mooie resultaten in de schijnwerper zetten.

Bekijk details van Jaaroverzicht 2017