Resultaat 1 - 10 (van 269)

• Vakantiebieb!

1 juli 2020

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van Vakantiebieb!

• Project Find My Book! afgerond

1 juli 2020

Vier studenten van de opleiding HBO-ICT Windesheim van het semester Future Technology, Stan ten Napel, Dennis Harderwijk, Kjell Arendsen en Tim Even, hebben ongeveer 20 weken aan het project Find My Book! gewerkt. Hierbij het onderzoeksverslag Onderzoek & Advies Find My Book!

Bekijk details van Project Find My Book! afgerond

• Hoe kies je samen met je kind een boek?

30 juni 2020

Veel kinderen vinden het lastig om een nieuw boek uit te zoeken. Of om eens een ander soort boek te proberen dan ze gewend zijn. Hoe doe je dat eigenlijk, een boek uitzoeken?

Bekijk details van Hoe kies je samen met je kind een boek?

• Zomerlenen

29 juni 2020

2 Weken extra lenen voor alle abonnementenmaandag 29 juni tot en met zondag 16 augustus.

Bekijk details van Zomerlenen

• Spreekuren Digi&Taalhuis hervat

19 juni 2020

Voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal is er goed nieuws. De spreekuren van het Digi&Taalhuis zijn vanaf maandag 15 juni weer begonnen in vestiging Huizen. En dit keer gaan we ook tijdens de zomervakantie door met de spreekuren. Als extraatje geven we een tas met leuk oefenmateriaal mee. Iedere maandag van 13.30 – 15.00 uur.

Bekijk details van Spreekuren Digi&Taalhuis hervat

• Onderhoud publiekscomputers Huizen

15 juni 2020

Dinsdagochtend 16 juni zijn wegens onderhoud de publiekscomputers in Huizen niet beschikbaar.

Bekijk details van Onderhoud publiekscomputers Huizen

• De bibliotheek: jouw partner in leesbevordering, mediawijsheid en kunst & cultuur

9 juni 2020

Het Jaarprogramma Primair onderwijs voor komend schooljaar is uit. Je kunt je school of klas vanaf vandaag inschrijven. Het bevat weer een aantal oude bekende, maar ook leuke nieuwe programma’s. En zelfs een speciaal programma op afstand!

Bekijk details van De bibliotheek: jouw partner in leesbevordering, mediawijsheid en kunst & cultuur

• Kloostertuin met terras is weer open!

2 juni 2020

De kloostertuin met terras van het Brinkhuis is vanaf heden ook weer open !

Bekijk details van Kloostertuin met terras is weer open!

• Klanten geven bibliotheken een 8 als cijfer

28 mei 2020

Eind 2019 namen 1000 bezoekers van de van bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum en bibliotheek Gooi en meer (met vestigingen in Eemnes, Gooise meren, Weesp en Wijdemeren) deel aan een klein klanttevredenheidsonderzoek.

Bekijk details van Klanten geven bibliotheken een 8 als cijfer

• Jaaroverzicht 2019

28 mei 2020

Met veel plezier presenteert bibliotheek Huizen Laren Blaricum het Jaaroverzicht 2019, waarin wij een selectie van ons brede scala aan activiteiten en resultaten presenteren.

Bekijk details van Jaaroverzicht 2019