Resultaat 1 - 10 (van 248)

• De Kunstuitleen is gesloten ivm Coronavirus

7 april 2020

De SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland is vanaf 16 maart gesloten voor het publiek. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we dat melden.

Bekijk details van De Kunstuitleen is gesloten ivm Coronavirus

• ThuisBieb geopend!

6 april 2020

Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen, voor leden en niet-leden. Nu beschikbaar in de App Store, later zal de app ook beschikbaar zijn voor gebruikers van Android.

Bekijk details van ThuisBieb geopend!

• Online bronnen voor taal en leesplezier

3 april 2020

Hoe bied je thuis leesplezier? Zien lezen, doet lezen! We helpen je op weg met allerlei leuke tips voor meer leesplezier thuis.

Bekijk details van Online bronnen voor taal en leesplezier

• Update: Bibliotheek Huizen en Laren gesloten ivm coronavirus

1 april 2020

Bibliotheek Huizen en bibliotheek Laren vanaf 16 maart gesloten

Bekijk details van Update: Bibliotheek Huizen en Laren gesloten ivm coronavirus

• Hulp in de BEL gemeenten gedurende de Corona periode

31 maart 2020

Wat mooi om te zien hoe mensen naar elkaar omkijken. Het Coronavirus beïnvloedt nu ons dagelijks leven, en dat kan veel impact hebben. Kun je niet naar buiten, ben je afhankelijk van anderen voor bijvoorbeeld de boodschappen? Neem dan vooral contact op met het Versa-team in je woonplaats. Ze zijn allemaal bereikbaar en worden ondersteund door vrijwilligers.

Bekijk details van Hulp in de BEL gemeenten gedurende de Corona periode

• de Bibliotheek online

18 maart 2020

De fysieke bibliotheek is wegens corona gesloten [1], maar de online bibliotheek blijft 24/7 open. Via de onlinebibliotheek kun je als lid van de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum e-books en luisterboeken lenen.

Bekijk details van de Bibliotheek online

• Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum bestaat 100 jaar

23 januari 2020

Een mooi artikel in het Nieuwsblad voor Huizen ter ere van ons 100 jarig jubileum.

Bekijk details van Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum bestaat 100 jaar

• Huizer burgemeester leest voor uit De Moppereend bij start eeuwfeest bibliotheek

23 januari 2020

Het was feest woensdagmorgen in de bibliotheek aan Plein 2000 in Huizen. Daar werd het startschot gelost voor de viering van het 100-jarig bestaan van de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Bekijk details van Huizer burgemeester leest voor uit De Moppereend bij start eeuwfeest bibliotheek

• Bibliotheek bestaat 100 jaar! Wethouder leest enthousiast voor uit 'Moppereend'

22 januari 2020

Wethouder Karin van Hunnik opende vanmorgen in het theater van het Brinkhuis het Nationaal Schoolontbijt door voor te lezen uit 'Moppereend', het Prentenboek van het Jaar.

Bekijk details van Bibliotheek bestaat 100 jaar! Wethouder leest enthousiast voor uit 'Moppereend'

• 100 jaar bibliotheek, 100 jaar leesplezier

20 januari 2020

Op woensdag 22 januari 2020 a.s. staat de aftrap van het 100 jaar jubileum van de bibliotheek Huizen laren Blaricum gepland. Op die dag wordt er aan peuters en kleuters voorgelezen in zowel de vestiging in Huizen als Laren en is er een voorleessessie in de Blaercom. De burgemeesters van Huizen, Blaricum en de wethouder van Laren zijn de speciale voorlezers tijdens deze feestelijke opening.

Bekijk details van 100 jaar bibliotheek, 100 jaar leesplezier