Resultaat 1 - 10 (van 165)

• Pc HelpdeskBEL opent per 5 juli weer! Hoera! Bekijk details

24 juni 2021

De PC HelpdeskBEL gevestigd in Het Brinkhuis in Laren, is vanaf 5 juli weer iedere werkdag geopend van 10.00-12.00 uur.

Bekijk details van Pc HelpdeskBEL opent per 5 juli weer! Hoera!

• Langer lenen in de zomer Bekijk details

22 juni 2021

In de periode 5 juli t/m 22 augustus zal de reguliere leentermijn voor alle abonnementen met twee weken worden verlengd. Dat betekent dat houders van een Budget- en Comfort abonnement de materialen automatisch lenen voor een termijn van 6 weken en houders van een top abonnement voor een termijn van 8 weken. De verlengtermijn blijft 4 weken.

Bekijk details van Langer lenen in de zomer

• Vakantielezen Bekijk details

21 juni 2021

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

Bekijk details van Vakantielezen

• Challenge #13: Bouw een megarobot! (juni 2021) Bekijk details

10 juni 2021

De nieuwe challenge 'Bouw een megarobot' staat online! Verspreid ‘m snel, want het lot van de wereld hangt er vanaf!

Bekijk details van Challenge #13: Bouw een megarobot! (juni 2021)

• PeuterVoorlezen start weer op 11 juni 2021 Bekijk details

8 juni 2021

Wij zijn enorm blij! We hebben de deuren ‘van de wereld’ weer opengezet. Ook de peuters zijn weer van harte welkom in de bibliotheek. In het bijzonder op de vrijdagochtend, iedere week opnieuw. Een team van bijzondere Voorlezers zit vanaf 11.00 uur klaar om de peutertjes tot 11.30 uur in de peuterhoek heerlijk voor te lezen.

Bekijk details van PeuterVoorlezen start weer op 11 juni 2021

• Fonos Bekijk details

4 juni 2021

De Fonos-collectie bevat muziek van Nederlandse bodem die niet meer via de reguliere handel verkrijgbaar is. Er is muziek te vinden uit alle genres: pop, rock, klassiek, cabaret, tv-tunes, soundtracks, amusement en kindermuziek, daterend vanaf de jaren 1950.

Bekijk details van Fonos

• College De Brink en Bibliotheek slaan handen ineen met leesoffensief Bekijk details

3 juni 2021

Taalvaardigheid is een belangrijke voorwaarde om een opleiding goed af te ronden en daarom gaat de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum College De Brink op een structurele manier de komende jaren ondersteunen op het gebied van taal en leesbevordering. Hiertoe hebben zij deze week een intentieverklaring ondertekend.

Bekijk details van College De Brink en Bibliotheek slaan handen ineen met leesoffensief

• Nieuwe schrijvers ontdekken met onze verrassingstas Bekijk details

26 mei 2021

Per 20 mei kunnen tot nader order geen verrassingstassen worden aangevraagd.

Bekijk details van Nieuwe schrijvers ontdekken met onze verrassingstas

• Bestel een Verrassingstas! Bekijk details

26 mei 2021

Het is weer mogelijk om een verrassingstas te aan te vragen, met max. 5 boeken uit je favoriete genre! Deze service is beschikbaar voor jeugd en volwassenen. Jongeren die willen lezen voor de lijst kunnen ook een verrassingstas aanvragen!

Bekijk details van Bestel een Verrassingstas!

• Heropening Speel-o-theek 't Gooi Bekijk details

20 mei 2021

De Speel-o-theek 't Gooi gaat weer open!

Bekijk details van Heropening Speel-o-theek 't Gooi