Resultaat 1 - 10 (van 241)

• Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum bestaat 100 jaar

23 januari 2020

Een mooi artikel in het Nieuwsblad voor Huizen ter ere van ons 100 jarig jubileum.

Bekijk details van Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum bestaat 100 jaar

• Huizer burgemeester leest voor uit De Moppereend bij start eeuwfeest bibliotheek

23 januari 2020

Het was feest woensdagmorgen in de bibliotheek aan Plein 2000 in Huizen. Daar werd het startschot gelost voor de viering van het 100-jarig bestaan van de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Bekijk details van Huizer burgemeester leest voor uit De Moppereend bij start eeuwfeest bibliotheek

• 100 jaar bibliotheek, 100 jaar leesplezier

20 januari 2020

Op woensdag 22 januari 2020 a.s. staat de aftrap van het 100 jaar jubileum van de bibliotheek Huizen laren Blaricum gepland. Op die dag wordt er aan peuters en kleuters voorgelezen in zowel de vestiging in Huizen als Laren en is er een voorleessessie in de Blaercom. De burgemeesters van Huizen, Blaricum en de wethouder van Laren zijn de speciale voorlezers tijdens deze feestelijke opening.

Bekijk details van 100 jaar bibliotheek, 100 jaar leesplezier

• Vervanging pc's voor publiek Bibliotheek Huizen

10 december 2019

Op vrijdag 20 december a.s. zullen de pc's voor het publiek worden vervangen.

Bekijk details van Vervanging pc's voor publiek Bibliotheek Huizen

• Vervanging pc's Bibliotheek Brinkhuis Laren

10 december 2019

Op donderdag 19 december a.s. zullen in de Bibliotheek Brinkhuis Laren de pc's voor zowel het publiek als voor de servicebalies worden vervangen. Er zal daardoor deze dag beperkt mogelijkheid zijn om te internetten en te printen.

Bekijk details van Vervanging pc's Bibliotheek Brinkhuis Laren

• Vrolijk Krasfeest actie van NPO-Zapp

10 december 2019

Vrolijk Krasfeest actie van NPO-Zapp. Kom een gratis Kerstkraskaart halen in bibliotheek Huizen of Laren en ga langs bij jouw opa en oma. Kras samen de kerstballen open en beantwoord de vragen. Zo leer je elkaar beter kennen en wordt het een nog mooiere kerst.

Bekijk details van Vrolijk Krasfeest actie van NPO-Zapp

• Wethouder Karin van Hunnik deelt bibliotheekpassen uit

27 november 2019

Wethouder Karin van Hunnik deelt gratis bibliotheekpassen jeugd Laren uit.

Bekijk details van Wethouder Karin van Hunnik deelt bibliotheekpassen uit

• Schrijfster Mirjam Vriend en Jan Rebel van Historische Kring Huizen in het Kunstcafé woensdag 27 november

19 november 2019

Het laatste Kunstcafé in 2019 van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen biedt op woensdagavond 27 november in De Boerderij een bijzonder programma. De in Huizen wonende Mirjam Vriend komt vertellen over haar zojuist verschenen debuutroman ‘Genade’. Daarbij wordt haar betoog muzikaal omlijst door de celliste Eva van de Poll. Deze laatste beklimt later op de avond opnieuw het podium om samen met pianist Sebastiaan van Delft het afsluitende miniconcert te verzorgen. Jan Rebel van de jubilerende Historische...

Bekijk details van Schrijfster Mirjam Vriend en Jan Rebel van Historische Kring Huizen  in het Kunstcafé woensdag 27 november

• Nederland Leest Jan Wolkers

1 november 2019

Eén maand, één thema. In november praat Nederland tijdens de bibliotheekcampagne de hele maand over het thema duurzaamheid.

Bekijk details van Nederland Leest Jan Wolkers

• Kunstcafé Stichting Kunst en cultuur Huizen

30 oktober 2019

Het Kunstcafé in de Boerderij van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen biedt op woensdagavond 30 oktober een (hernieuwde) kennismaking met de kunstenares en schrijfster Astrid Engels. Astrid geeft een lezing “A Touch of Engels” en geeft de bezoeker een kijkje in haar indrukwekkende beeldende kunst. Voor het afsluitende miniconcert is de Spaanse trompettist Eduardo Blanco gecontracteerd. Hij komt met zijn band Eduardo Blanco IQ, de afkorting van International Quartet.

Bekijk details van Kunstcafé Stichting Kunst en cultuur Huizen