Science4kids 3Design Contest

Gepubliceerd op: 14 januari 2016 10:52

3Design Contest science4kids

Een wedstrijd met jezelf. Daag jezelf uit het beste toepasbare ontwerp te maken en te prototypen met de 3D Printer.

Na succesvolle en druk-bezochte cursussen in de bibliotheek Huizen start Science4kids nu weer met een nieuwe cursus: 3Design Contest!

Technologie Project '3D Design op school'

Wat gaan we doen?
We leren wat je kunt met 3D ontwerpsoftware, wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de beperkingen, waar moet je op letten en hoe maak je een goed ontwerp. We maken er een wedstrijd van en jouw ontwerp kun je printen.

Wat kun je maken?
Jouw fantasie en de mogelijkheden van de 3D printer bepalen wat je kunt maken.

Materiaal verbruik
We hebben goed nieuws! Velleman, de leverancier van de 3D printer heeft voor deze les het materiaal om te printen ter schikking gesteld.

En wat neem je mee naar huis?
Vaardigheden, kennis en lesmateriaal, voldoende om er nog eens lekker in te duiken of een opdracht thuis te bouwen.

Cursus informatie

Aantal: 6 lessen voor slechts € 69,=
Start: Maandag 25 januari om 15:30
Waar: in de Bibliotheek Huizen
Duur: 75 minuten
Doelgroep: basisschool bovenbouw groep 5, 6, 7 en 8

Science4Kids, leuk en leerzaam.
Science4Kids.nl
Crailoseweg 130