Bibliotheken langer open

Gepubliceerd op: 25 mei 2020 22:00

Vele blije klanten hebben de bibliotheek bezocht. Tijdens de eerste 4 dagen na (her)opening van de bibliotheek vestigingen Huizen en Laren, circuleerden er ruim 10.000 boeken! Na de eerste hausse van boeken die werden ingeleverd en uitgeleend is de stroom bezoekers deze week enigszins gestabiliseerd. Binnen de ruimte die de richtlijnen van het RIVM biedt, breiden de vestigingen de openingstijden uit en is de bibliotheek vestiging Huizen ook op zaterdag geopend.

Update: vanaf juni 2020

Openingstijden bibliotheek Huizen en Laren

Openingstijden bibliotheek Huizen:
Maandag tm vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur

Openingstijden bibliotheek Laren:
Maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 17.00 uur
zaterdag van 11.00 - 16.00 uur vanaf zaterdag 6 juni!

Check de openingstijden op de website, bel of mail bij vragen want dat kan: de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum is 5 werkdagen per week telefonisch en via e-mail bereikbaar tussen 9 en 17 uur.

Daarnaast kunnen inwoners van Laren en Huizen nog steeds gebruik maken van de bezorgservice via Versa Welzijn BEL en Versa Welzijn Huizen. Wie gebruik maakt van de Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL of Versa Welzijn Huizen kan materialen van de bibliotheek thuis laten bezorgen in Laren, Blaricum en Huizen. De bibliotheek maakt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM de tassen klaar en deze worden contactloos bezorgd door Versa.