BiebBouwersChallenge: Bouw een kasteel voor Harry Snotter!

Gepubliceerd op: 26 april 2021 11:37

De BiebBouwers hebben een primeur, een nieuwtje van magische proporties: in Nederland komt een vestiging van Zweinstein! Het wordt de enige echte Nederlandse Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Bouw een kasteel voor Harry Snotter!

Natuurlijk moet die school ook in een betoverd kasteel komen. Directeur van deze nieuwe hogeschool wordt de wereldberoemde Tovenaar Harrie Snotter. Hij is niet de meest handige magicus, want wat hij ook probeert, er komt niks bruikbaars uit zijn toverstok. Hij kan dus wel wat hulp gebruiken...

Helpen jullie mee om een betoverend kasteel in Minecraft te bouwen? Eentje met magische kamers, doorkijkspiegels, verdwaalgangen en… Leef je uit, want als je kan toveren, kan alles! En je kan er nog een prijs mee winnen ook. Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland, doe dan mee aan deze wedstrijd!
 

Doe mee met de nieuwe Minecraft Challenge

Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje van jouw kasteel naar biebbouwers@probiblio.nl.

Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het boek ‘De Ickabog’ van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt!

Bekijk de uitgeschreven opdracht en de video, ga aan de slag en stuur jouw kasteel vóór 24 mei naar ons op.