Boekenservice voor kwetsbare ouderen

Gepubliceerd op: 11 mei 2020 13:34

Bezorgdienst Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL of Versa Welzijn Huizen

Voor leden en niet-leden

Voor alle senioren en inwoners uit Huizen , Laren en Blaricum met een kwetsbare gezondheid is het mogelijk om via onze bezorgservice bibliotheekmaterialen thuis bezorgd te krijgen.

Deze extra bezorgservice is er voor zowel leden als niet-leden.

Vrijwilligers van de Vrijwilligerscentrale in Huizen, de BoodschappenPlusBus en de  Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn komen de materialen bij u thuis brengen.

U kunt zich aanmelden voor deze service via:

info@bibliotheekhlb.nl

of telefonisch via 035 5257410 (Bibliotheek Huizen) of 035 5382612 (Bibliotheek Brinkhuis Laren).

De bibliotheekmedewerkers zoeken de boeken uit en u bepaalt het genre.

Kent u iemand in uw omgeving die graag van deze service gebruik zou willen maken?

Bel de Vrijwillige Thuishulp van Versa welzijn op 035-6250000 (ma t/m vr 10-13 uur ) en de bibliotheek, het Brinkhuis en Versa Welzijn regelen het graag !

Bibliotheek aan Huis

Wilt u vaker bibliotheekmaterialen aan huis bezorgd krijgen, maak dan gebruik van onze Bibliotheek aan Huis service.