Boekenservice voor personen met kwetsbare gezondheid

Gepubliceerd op: 15 december 2020 13:34

Bezorgdienst Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL of Versa Welzijn Huizen

Voor leden en niet-leden

Voor alle inwoners uit Huizen, Laren en Blaricum met een kwetsbare gezondheid (ongeacht leeftijd) is het mogelijk om via onze bezorgservice bibliotheekmaterialen thuis bezorgd te krijgen.

Deze extra bezorgservice is er voor zowel leden als niet-leden.

Vrijwilligers van de Vrijwilligerscentrale in Huizen, de BoodschappenPlusBus en de  Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn komen de materialen bij u thuis brengen.

U kunt zich aanmelden voor deze service via:

• info@bibliotheekhlb.nl
  • telefonisch via 035 5257410 (Bibliotheek Huizen) of 035 5382612 (Bibliotheek Brinkhuis Laren)

U bepaalt het genre, en de bibliotheekmedewerkers zoeken de boeken uit.

Kent u iemand in uw omgeving die graag van deze service gebruik zou willen maken?

Bel de Vrijwillige Thuishulp van Versa welzijn op 035-6250000 (ma t/m vr 10-13 uur ) en de bibliotheek, het Brinkhuis en Versa Welzijn regelen het graag !

Bibliotheek aan Huis

Wilt u vaker bibliotheekmaterialen aan huis bezorgd krijgen, maak dan gebruik van onze Bibliotheek aan Huis service.