Computerhulp voor iedereen

Gepubliceerd op: 12 augustus 2021 12:11

Ben je het ook zo zat om je kind te vragen je te helpen bij het vinden van informatie? Of het digitaal regelen van allerlei zaken op je computer? Wil je nu eindelijk zelf eens kunnen googelen, je medisch dossier inkijken, je reis online plannen of een DigiD aanvragen?

Misschien laat je zelfs aanvragen voor toeslagen liggen omdat je niet weet hoe dat moet. Volg dan een van onze cursussen in de bibliotheek. De cursussen zijn aangepast per niveau dus ook geschikt voor beginners en zijn gratis. Meer weten? Kom langs of bel ons 035 5257410.

Je kunt ook terecht met al je vragen over computers tijdens ons inloopspreekuur in onze vestiging in Huizen. Deskundige vrijwilligers van de Brassershoeve helpen je gratis iedere eerste maandag van de maand tussen 10.00-12.00 uur.

Heb je vragen over e-readers? Maak dan een afspraak met een van onze bibliotheekmedewerkers in de bibliotheek. Wij helpen je graag.

Voor onze klanten uit Blaricum en Laren is het mogelijk om met SeniorWeb Laren Blaricum, een specifieke hulpvraag te bespreken. Aan de hand daarvan wordt gekeken hoe je het beste geholpen kunt worden; met een persoonlijke korte eenmalige les of een workshop op maat. Aanmelden is simpel. Meld je gewoon bij een van onze bibliotheekmedewerkers en wij zorgen dat SeniorWeb contact met je opneemt. Voor de lessen en workshops rekent SeniorWeb een vergoeding.

Heb je problemen met je computer, tablet of smartphone? Dan kun je van maandag t/m vrijdag van 10'00-12.00 uur terecht bij de PcHelpdeskBEL in onze vestiging in Laren.