De bibliotheken mogen binnenkort weer open!

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 11:29

We hebben er enorm veel zin in om jullie weer te mogen ontvangen. Op welke datum dat precies is, laten we zo snel mogelijk weten. Om alles veilig te laten verlopen zijn we de bibliotheek al aan het aanpassen. Tot snel!

Tot de opening geldt:

• Geleende materialen kunnen gewoon thuis worden gehouden. Er wordt geen te-laat geld berekend over de materialen in de periode dat we gesloten waren.
  • Maak tot we weer open zijn gebruik van onze nieuwe service voor onze leden: de Verrassingstas. Je kunt maximaal 5 boeken per keer lenen en tegelijkertijd de boeken die je nog thuis hebt inleveren.
  • Bij de onlinebibliotheek.nl kun je nog gewoon e-books en luisterboeken lenen.

Kijk voor het laatste nieuws op onze website en op Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij zijn wel bereikbaar!

Heb je vragen?
We zijn telefonisch bereikbaar op elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Heb je een vraag over e-books of kun je niet inloggen?
Je kan ons bellen op nummer 035 525 74 10
of stuur een e- mail