De Geheugensteun nu ook in Laren

Gepubliceerd op: 2 september 2020 15:00

De Geheugensteun is een uitleenpunt met een specifiek samengestelde collectie in de bibliotheekvestigingen Huizen en Laren. De collecties bestaan uit materialen voor mensen die met dementie te maken krijgen.

Denk aan kinderboeken over grootouders die zich opeens anders gedragen en informatie om familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals in de zorg aan te reiken. De collecties richten zich ook op de behoeften van jongere mensen met dementie. Zowel in Huizen als Laren blijft de Geheugensteun zich ontwikkelen en inspelen op de vragen uit de directe omgeving.

Wereld Alzheimer dag: Thuiswonen met Dementie Bekijk details

ma 21 sep

De bibliotheek Huizen, Laren, Blaricum organiseert op deze dag een presentatie/gedachten wisseling over het onderwerp ‘Thuiswonen met Dementie’. De leiding is in handen van Cees Croes (trainer Samen Dementievriendelijk)...