Gratis lid worden van de bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 juni 2019 14:40

Wethouder Gerard Knoop met zijn favoriete boek, samen met Merel Barnard (specialist jeugd) van de bibliotheek.

Vanaf 1 juni kunnen kinderen tot en met 12 jaar uit Blaricum gratis lid worden van de bibliotheek. Wethouder Gerard Knoop van de gemeente Blaricum vindt het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk gestimuleerd worden om te lezen.

Vanaf 1 juni kunnen kinderen tot en met 12 jaar uit Blaricum gratis lid worden van de bibliotheek. De gemeente vindt het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk gestimuleerd worden om te lezen. Wethouder Gerard Knoop beaamt dat: "Mijn favoriete jeugdboekenserie was Arendsoog, spannende verhalen over cowboys en indianen in Wilde Westen. Het boek dat ik als jongen heel spannend vond was Frank Distel en het geheim van Doctor Pierewiet. Een boek uit circa 1960.”

Bij de jeugdafdeling van de bibliotheek zijn ook de nieuwe boeken van Arendsoog te vinden. Kortom, boeken en verhalen zijn uit alle jaren beschikbaar. Kom vooral eens langs en neem een kijkje in de collectie. Met het gratis abonnement is dat zeker de moeite waard! Ook leuk voor op vakantie!

Kinderen die al lid zijn van de bibliotheek hoeven niets te doen. De huidige pas wordt automatisch aangepast naar het gratis abonnement per vervaldatum. Kinderen die nog geen lid zijn, kunnen langskomen bij de bibliotheek (met legitimatiebewijs).