Gratis oefenen voor theorie-examen rijbewijs

Gepubliceerd op: 13 juni 2017 15:24

In één keer slagen voor je rijbewijs?

Dat kan nu in de bibliotheek op onze publiekcomputers, maar ook op je eigen laptop in de bibliotheek!

Na afloop krijg je een volledige analyse van de eventuele fouten die je in het examen hebt gemaakt en zie je direct of je geslaagd of gezakt bent.

Wie zich goed wil voorbereiden op het theorie-examen voor het auto-, bromfiets- of motorrijbewijs kan nu zonder kosten online oefenen bij de Bibliotheek Huizen en Laren.

Op de computers en via het wifi-netwerk in de Bibliotheek kan iedereen, lid of geen lid, gratis gebruik maken van de oefenprogramma’s van Theorie.nl.
De proefexamens zijn gemaakt door echte instructeurs, zijn altijd up-to-date en sluiten aan op de examens die door het CBR worden gegeven.