Hulp bij belastingaangifte voor senioren

Gepubliceerd op: 9 maart 2021 10:35

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte? Wij bieden -ook in corona tijd- telefonische en online hulp aan senioren.

Zoveel mogelijk online

Bibliotheek Huizen biedt in samenwerking met Versa Welzijn Huizen hulp aan senioren bij het invullen van de belastingaangifte. Vanwege de aangescherpte RIVM maatregelen hebben Versa Welzijn en de bibliotheek besloten de belastingaangifte zoveel mogelijk online te laten plaatsvinden.

Huizen

In Huizen wordt uw aangifte verzorgd door Versa Welzijn Huizen. De prijzen variëren tussen €.10,00 en €.25,00 afhankelijk van het inkomen.

Laren, Blaricum en Eemnes

Voor senioren in de gemeenten Laren, Blaricum en Eemnes biedt Bibliotheek Brinkhuis te Laren in samenwerking met de BASBEL hulp bij het invullen van de belastingaangifte.

In Laren wordt uw aangifte verzorgd door BasBEL of ANBO.

Kosten: €.25,00 per jaar (lidmaatschap BasBEL of €.48,00 per jaar (lidmaatschap ANBO).

Aanmelden

U kunt zich telefonisch aanmelden voor het maken van een afspraak bij de klantenservice van de bibliotheek van Huizen: maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16:30 uur of zaterdag van 10 tot 14:30 uur op telefoonnummer 035-5257410.

U wordt dan op een lijst geplaatst en de belastingadviseur neemt contact met u op om te overleggen wanneer u de aangifte wilt doen.

Hulp bij aanvragen uitstel aangifte

U kunt ook uitstel voor het doen van uw aangifte aanvragen tot 1 september 2021. Dit dient wel voor 1 mei 2021 aangevraagd worden. Ook hierbij kan de belastingadviseur u helpen.