Informatiepunt digitale overheid

Gepubliceerd op: 21 april 2021 10:02

Ook in coronatijd blijven we achter de schermen hard werken aan uitbreiding van ons dienstenaanbod. Zo zijn we druk bezig met een informatiepunt in de bibliotheek waarbij we je met vragen over de digitale overheid verder kunnen helpen.

Wegwijs in het doolhof van informatie

Denk hierbij aan vragen over je DigiD, belastingen, AOW, uitkering, inburgering, rijbewijs, zorg, studiefinanciering of verkeersboetes. Heb je andere vragen, bijvoorbeeld over je administratie, of wil je hulp bij de computer, e-reader of ander tablet, wil je beter Nederlands leren lezen, spreken of schrijven, computervaardigheden aan leren of verbeteren? Daarvoor kun je straks allemaal bij onze bibliotheek terecht. Wij proberen je zo goed mogelijk wegwijs te maken in het doolhof van informatie. Of volg eens een cursus bij ons of een van onze partners.

Heb je nu al een vraag en kun je niet wachten tot het informatiepunt open is, kijk dan alvast op onze sociale educatieve kaart. In maximaal 4 keer muisklikken krijg je inzicht hoe je verder geholpen kunt worden.