Inmarkt Laren: Het begin van het culturele seizoen

Gepubliceerd op: 22 augustus 2018 11:14

Op zondag 9 september vindt in Laren het jaarlijks fenomeen de INmarkt plaats. Hiermee wordt op feestelijke wijze het nieuwe culturele seizoen geopend.

Verschillende activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur krijgen een podium en er zijn diverse demonstraties tussen 12.00 en 17.00 uur. In de bibliotheek van Laren is een voorleesmarathon Pluk van de Petteflet, zijn workshops over het stripverhaal te volgen en wil Pieter Hogenbirk kinderen als stripfiguur tekenen.

Annie M.G. Schmidt Voorleesmarathon

INmarkt Laren: Annie M.G. Schmidt Voorleesmarathon

Kom voordat je de Fiep Bus in gaat bij het Singer museum naar de gezellige en zonnige tuin van het Brinkhuis, want daar vindt de Annie M.G. Schmidt (mini) Voorleesmarathon plaats tijdens de INmarkt Laren

Ontdek de wereld van de strips

strips

Tot welk type striplezer behoor jij? Door middel van een interactieve presentatie kom je daar achter. Ook maak je een korte tijdreis door de geschiedenis van de strips aan de hand van een aantal voorbeelden.

Meet & Greet met striptekenaar Pieter Hogenbirk

De special guest deze zondagmiddag tijdens de INmarkt Laren is striptekenaar Pieter Hogenbirk, bekend van vele strips, denk aan: Rembrandt, Tim Tijdloos, Ross & Robbie, Proffie, De Ruyter, Jaap en Joopie en De Pagina Monologen. Hij is aanwezig van 14.00 tot 16.00 uur en tekent ‘live’.