Leerlingen ISK Het Gooi bij BiebTalk Dorpsradio Laren

Gepubliceerd op: 21 april 2021 18:23

Kinderen die nieuw zijn in Nederland staan vaak voor grote uitdagingen: ze moeten onze taal en cultuur leren kennen, en ook sociaal hun weg zien te vinden. IMC on Tour wil hen op een directe en toegankelijke manier welkom heten met een aanvullend onderwijsprogramma.

Vrijwillige gastdocenten

Elke week komt er een vrijwillige gastdocent vertellen over zijn/haar beroep of vakgebied, zo ontstaan er waardevolle ontmoetingen en leren de leerlingen meer over zichzelf en wat er later allemaal mogelijk is.

IMC on Tour en leerlingen ISK Het Gooi bij BiebTalk Dorpsradio Laren

Woensdag 28 april komen verschillende betrokkenen naar de studio van Dorpsradio Laren waar zij te gast zijn bij BiebTalk. Aan het woord komen bedenker Saron Tesfahuney, de gastdocenten Freq Factory, docent Patricia Ulrici. Verschillende leerlingen van ISK Het Gooi (met als taak het geven van onderwijs aan nieuwkomers in Nederland) zullen eveneens van zich laten horen. Daarnaast wordt de luisteraar verrast met door hen gekozen muziek.

BiebTalk is iedere woensdagmiddag live te beluisteren van 14.00-15.00 uur.

Woensdag 28 april, 14:00-15:00 uur, live op Dorpsradio Laren, terug te luisteren via https://anchor.fm/dorpsradio-laren.

Foto rechts: cop. IMC weekendschool