Informatiebijeenkomsten over leesclubs in Eemnes, Laren en Huizen

Gepubliceerd op: 31 augustus 2022 10:52

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

Op verschillende dagen in september zijn bijeenkomsten gepland voor de start van leesclubs literatuur (in Eemnes en Huizen) én een leesgroep filosofie in Laren. Een vrijwilliger van Senia geeft algemene informatie over hoe leeskringen tot stand komen en functioneren. Ook wat Senia doet om een leesgroep optimaal te laten draaien komt aan de orde.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Is uw belangstelling gewekt? En lijkt het u iets om deel te gaan nemen aan een leesclub literatuur en/of een leesgroep filosofie?

U bent van harte welkom op

• dinsdag 20 september om 10:30 uur in de Bibliotheek In het Huis van Eemnes, Noordersingel 4 in Eemnes (literatuur)
  • woensdag 21 september om 10:30 uur in Bibliotheek in het Brinkhuis, Brink 29 in Laren (filosofie)
  • donderdag 22 september om 10:30 uur in De Huiskamer van de Bibliotheek, Plein 2000 1 in Huizen (literatuur)