Inzamelpunt DE punten t.b.v. Voedselbank Gooi & Omstreken

Gepubliceerd op: 30 november 2020 20:18

Voedselbanken Nederland heeft ook in 2020 weer met Douwe Egberts de afspraak kunnen maken om ingezamelde DE-waardebonnen in te wisselen voor koffie en thee voor de cliƫnten van de 172 aangesloten voedselbanken.

De via deze actie verzamelde DE-bonnen worden bij Douwe Egberts via Voedselbank Nederland ingeleverd en na afloop krijgt elke voedselbank daar de tegenwaarde aan pakken thee en koffie voor terug. Verwacht wordt dat ook dit jaar deze actie weer succesvol zal verlopen.

Ook Bibliotheek is inleverpunt

De DE-bonnen kunnen, geknipt uit de verpakking, worden ingeleverd bij de volgende adressen in Huizen: AH, Lindenlaan Huizen, Gemeente Huizen, Graaf Wichman 10, Bibliotheek, Plein 2000-1 en Up Huizen, vanwege corona voorlopig Energieweg 35 Huizen, afgeven of via brievenbus.