Nieuw jaaraanbod voor het Basisonderwijs

Gepubliceerd op: 21 mei 2019 13:45

Werk je in het basisonderwijs en wil je met je klas een leuke en leerzame les volgen in leesbevordering, mediawijsheid of kunst & cultuur? Bekijk dan het nieuwe jaaraanbod basisonderwijs!

De bibliotheek biedt voor alle klassen interessante lessen. Denk bijvoorbeeld aan Botje Bij, een mediawijsheid-les met Beebots voor groep 1 en 2. Of aan het programma Schrijver in de Bieb, waarbij auteur Lydia Rood de klas meeneemt in een spannend verhaal, voor groep 5 en 6. Of het Kunst & Cultuur-programma De Stad, de Stijl, waarbij de klas een gezamenlijk kunstwerk maakt in de stijl van Mondriaan, voor groep 7 en 8. Voor alle leeftijden bieden we een les voor leesbevordering, mediawijsheid en kunst&cultuur. Volop keuze dus!

We zien jullie graag in de bibliotheek!