KarakterZomerweek in het Brinkhuis!

Gepubliceerd op: 15 mei 2018 12:21

Na het succes van vorig jaar heeft Gideon Calis besloten om het deze zomer weer te organiseren. Voor alle basisschoolkinderen uit het Gooi en omstreken wordt er in de week van 27 augustus tot en met 31 augustus de KarakterZomerweek georganiseerd.

Theaterman Gideon Calis van Theaterschool KarakterZ is de initiatiefnemer en bedenker. Gideon, die in Laren onder meer bekend is als zanger, entertainer en cabaretier vindt het belangrijk dat kinderen meer in contact moeten komen met kunst en cultuur, maar dan wel op een speelse en ongedwongen manier.

Dit kan nu in de laatste week van de zomervakantie. Kinderen kunnen overdag spelend leren en ouders kunnen nog even van hun laatste vakantie week rustig nagenieten of onbezorgd naar hun werk gaan. Hoe gaaf is dat?

Of zoals Pippi Langkous zegt: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Ouders en verzorgers kunnen hun kinderen aanmelden via de website.