Kinderboekenweek: Kom erbij!

Gepubliceerd op: 26 september 2018 13:09

Kinderboeken vol vrienden staan centraal in de Kinderboekenweek want dit jaar is het thema: Vriendschap! De Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum organiseert leuke activiteiten voor kinderen die vrienden willen worden. Bezoek van 3 t/m 14 oktober de bibliotheek en kom erbij!

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van Vriendschap: Kom erbij! Twee weken (3 t/m 14 oktober) om dikke vrienden te worden; in de boekhandel, op school en natuurlijk ook in de Bibliotheek, want boeken staan centraal in de Kinderboekenweek. De Bibliotheek is dus extra gezellig in oktober, kom langs voor een van de vriendschappelijke activiteiten. Met én zonder boeken!

Natuurlijk zien we je ook buiten de Kinderboekenweek graag in de Bibliotheek. Er zijn zoveel prachtige kinderboeken, ook over andere onderwerpen. Daarnaast zijn er vaak activiteiten zoals speurtochten . En ook voor volwassenen hebben we een uitgebreide collectie boeken, e-books, tijdschriften én organiseren we regelmatig exposities, lezingen en cursussen.

Bekijk hier het overzicht van de Kinderboekenweek activiteiten