Bijzondere lezing door Roxane van Iperen

Gepubliceerd op: 14 december 2020 09:39

Soms klopt alles: Een gesprek met een auteur van een indrukwekkend en belanghebbend boek. Fijn publiek dat geïnteresseerde vragen stelt en daardoor de avond tot een mooi geheel maakt.

Roxane van Iperen bracht donderdag 10 decemer jl.  een bezoek aan de bibliotheek om over haar boek 't Hooge Nest te vertellen. Ze legde een duidelijke link met het heden: Welke patronen in de samenleving herhalen zich? Hoe gaan we om met onze medemensen die niet tot dezelfde cultuur horen?

Voorafgaand aan de lezing had Roxane een gesprek met mevrouw Polak die in haar boek wordt vermeld. Ook dat was voor beiden een waardevolle ontmoeting.

Zie foto onder dit bericht.

De lezing was in april georganiseerd in het kader van het 100 jarig jubileum van de bibliotheek en 75 jaar herdenking van de bevrijding. Alleen de mensen die de eerste 30 plaatsen hadden gereserveerd in het voorjaar waren uitgenodigd.