Altijd al een schrijver willen interviewen?

Gepubliceerd op: 19 mei 2020 11:23

Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. Gedurende zeven weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen!

Van donderdag 21 mei tot en met donderdag 2 juli 2020 organiseert een bibliotheek uit Zuid-Holland iedere week het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen.

Ontmoet Schrijvers Online vindt iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats via het Goto webinar systeem van de Koninklijke Bibliotheek. Je kunt je via deze website aanmelden voor één of meerdere webinars. 

Momenteel kunnen schrijvers niet fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! Ook leuk: Lees van tevoren samen met je boekenclub een boek van de schrijver, zodat je tijdens het interview vragen kunt stellen over het boek dat je met z’n allen gelezen hebt. Ook als je niet bent aangesloten bij een boekenclub, ben je natuurlijk van harte welkom!

Splinter Chabot (4 juni)

Meld je aan voor Ontmoet Splinter Chabot online: https://bit.ly/2LI26D6

Meld je aan

Marijke Schermer (11 juni)

Meld je aan voor Ontmoet Marijke Schermer online: https://bit.ly/2zLii3D

Meld je aan

Suzanna Jansen (18 juni)

Met je aan voor Ontmoet Suzanna Jansen online: https://bit.ly/3bL0z9C

Meld je aan

Eva Vriend (25 juni)

Meld je aan voor Ontmoet Eva Vriend online: https://bit.ly/3cWplVG

Meld je aan

Esther Gerritsen ( 2 juli)

Meld je aan voor Ontmoet Esther Gerritsen online: https://bit.ly/2LGp4KK

Meld je aan