Spreekuren Digi&Taalhuis hervat

Gepubliceerd op: 19 juni 2020 10:13

Voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal is er goed nieuws. De spreekuren van het Digi&Taalhuis zijn vanaf maandag 15 juni weer begonnen in vestiging Huizen. En dit keer gaan we ook tijdens de zomervakantie door met de spreekuren. Als extraatje geven we een tas met leuk oefenmateriaal mee. Iedere maandag van 13.30 – 15.00 uur.

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden. Iedereen kan bij de bibliotheek terecht voor een handen en voeten gesprek, praktische tips over hoe je begint met het oefenen met taal en andere (digitale) basisvaardigheden. Ken je iemand die hulp nodig heeft? Verwijs hen dan naar een van de onderstaande spreekuren van het Digi&Taalhuis in de bibliotheek. Als extraatje geeft het Digi&Taalhuis een tas met leuk oefenmateriaal mee.

Locatie: Bibliotheek Huizen

Data: Iedere maandag van 13.30 -15.00 uur