Studeren in de bibliotheek?

Gepubliceerd op: 20 mei 2019 13:39

Bibliotheek als ideale studeer- en werkplek: extra studeerruimte tijdens de examenperiode

Steeds meer scholieren, studenten en zelfstandigen komen naar de bibliotheek toe om te studeren of te werken. In Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum kan er in een inspirerende omgeving gestudeerd of gewerkt worden onder het genot van een kopje koffie of thee. Bibliotheek vestiging Huizen is 46 uur per week open en vestiging Laren 70 uur. In de publieksruimte kan men vrijwel altijd studeren of werken.

Het spreekt voor zich dat er goede wifi aanwezig is. Printers kunnen via de publiekscomputers gebruikt worden en er staat een kopieerapparaat. Hiervoor vraagt de bibliotheek een geringe vergoeding. Daarnaast is het mogelijk (gratis) gebruik te maken van onze diverse informatiebronnen. De vestigingen Huizen en Laren liggen op een centrale locatie.

Er is een aparte ruimte voor studeren beschikbaar in bibliotheek Huizen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping. Eindexamenkandidaten kunnen zich daar optimaal voorbereiden. De ruimte is beschikbaar op tijden dat de ruimte niet verhuurd is.