500ste Verrassingstas voor Jesse

Gepubliceerd op: 2 april 2021 10:40

Jesse, zijn zusje en zijn vader waren in de Bibliotheek Huizen deze week de blije ontvangers van de 500ste verrassingstas

Alle genres aan te vragen

De vader van Jesse had op de website van de Bibliotheek het aanvraagformulier ingevuld en om een tas met kinderboeken gevraagd. Maar ook andere genres kunnen aangevraagd worden, zoals Young Adults, Nederlands- of Engelstalige literatuur, thrillers, fantasy, biografieën, historische- of avonturenromans.

Boeken geven tenslotte de nodige ontspanning en dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken. Daarom is het nog steeds mogelijk om een verrassingstas te bestellen via www.bibliotheekhlb.nl . Het is tevens mogelijk om specifieke titels te reserveren. De bibliotheekmedewerkers zetten de boeken in tassen vervolgens in het portaal van de bibliotheek zodat ze op een veilige manier kunnen worden afgehaald. Leners krijgen een bericht per mail wanneer de boeken in tassen klaar staan. Op deze manier kunnen geleende boeken overigens ook worden ingeleverd.

Bezorgservice

Voor klanten die (tijdelijk) slecht ter been zijn bestaat een gratis bezorgservice. Voor meer informatie, neem contact op met uw bibliotheek vestiging (035) 5257410 (Huizen) of 5382612 (Laren) of via info@bibliotheekhlb.nl .