Verrassingstassen thuisbezorgd

Gepubliceerd op: 26 januari 2021 15:46

Er worden weer volop Verrassingtassen besteld bij de bibliotheek en om deze mogelijkheid luister bij te zetten heeft de bibliotheek de bakfiets geleend van Buurten met buren om deze week een paar verrassingstassen in Huizen te bezorgen.

Voor alle inwoners uit Huizen, Laren en Blaricum met een kwetsbare gezondheid (ongeacht leeftijd).

Zo kregen mevrouw Jacobs (foto) en mijnheer Vreeswijk verrasingstassen overhandigd door bibliotheekmedewerker Theo van Treeck. Men kan een Verrassingstas met 5 boeken bestellen door het aanvraagformulier volledig in te vullen en aan te kruisen welk genre de voorkeur heeft.

Bibliotheekmedewerkers maken dan een Verrassingstas met 5 boeken klaar voor de klant. Met een e-mailbericht wordt de klant geïnformeerd wanneer de tas klaarstaat en kan worden opgehaald bij een bibliotheekvestiging naar keuze. De boeken hoeven pas weer worden ingeleverd als men nieuwe boeken komt ophalen of wanneer de fysieke bibliotheek weer is geopend. De boeken die men thuis heeft, mag men nog even houden. De te-laatgelden worden niet berekend als de bibliotheek gesloten is. Uiteraard kunnen boeken altijd online of via de Wise app worden verlengd. Voor leden en niet-leden

Voor alle inwoners uit Huizen, Laren en Blaricum met een kwetsbare gezondheid (ongeacht leeftijd) is het mogelijk om via onze bezorgservice bibliotheekmaterialen thuis bezorgd te krijgen.

Deze extra bezorgservice is er voor zowel leden als niet-leden.