Speciale voorleesbank officieel in gebruik genomen in de tuin van het Brinkhuis.

Gepubliceerd op: 11 augustus 2020 10:29

De serviceclub Kiwanis Laren heeft dit, met met behulp van een aantal sponsoren, mogelijk gemaakt. De voorleesbank is het resultaat van een samenwerking van Kiwanis met de bibliotheek, het Brinkhuis en de BSO het Berenparadijs.

Gezamenlijk is al enige tijd geleden het initiatief genomen om een voorleesproject in de bibliotheek op te starten. In het bijzijn van burgemeester Nanning Mol en een aantal kinderen van de BSO het Berenparadijs werd de bank maandag 10 augustus onthuld. Na afloop werd ook het lied van Annie MG Schmidt over de eikenboom uit Laren uit volle borst meegezongen door zowel de kinderen als de volwassenen.

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten onder de eikenboom (zonder rupsen!) met een boek, krant of laptop in de tuin met een uniek uitzicht op de St. Jansbasiliek.