ZomerExpress 2019

Gepubliceerd op: 29 mei 2019 14:15

VoorleesExpress

Blijf lezen in de zomervakantie en doe mee met de ZomerExpress!

De ZomerExpress is er voor vluchtelingenkinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij taal en lezen. Dat doen vrijwilligers door wekelijks, samen met de ouders, een uur bij de kinderen thuis voor te lezen. In de vakantie bezig blijven met lezen en taal verkleint de taalterugval bij kinderen.

Voor wie is de ZomerExpress?
De ZomerExpress is speciaal bedoeld voor vluchtelingkinderen tussen de 4 en 10 jaar. Tijdens de zomervakantie komt er minimaal 3 keer een voorlezer bij het vluchtelinggezin thuis.

Zijn er kinderen die hiervoor in aanmerking komen?

ZomerExpress activiteiten deze zomer 2019

Ook deze zomer organiseren we leuke ZomerExpress activiteiten in de bibliotheek Huizen.

Neem vooral ook je vriendje, vriendinnetje, buurmeisje, broertje of nichtje mee, iedereen is welkom!
Voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

• Botje Bij vrijdag 26 juli, 14.00 – 15.30 uur
  • Poppentheater vrijdag 2 augustus 14.00 – 15.30 uur
  • Een huis voor Harry vrijdag 9 augustus 14.00 – 15.30 uur
  • Creatief met kunst vrijdag 16 augustus 14.00 – 15.30 uur

Locatie: Bibliotheek Huizen
Toegang is gratis, aanmelden voor de activiteiten is niet nodig.

De VoorleesExpress wordt georganiseerd door Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum en Bibliotheek Gooi en meer