Zomerlenen

Gepubliceerd op: 29 juni 2020 10:31

zomerlenen

2 Weken extra lenen voor alle abonnementen van maandag 29 juni tot en met zondag 16 augustus 2020

De reguliere uitleentermijn voor alle materialen* dus niet alleen boeken en tijdschriften, maar ook dvd’s en luisterboeken, wordt standaard met 2 weken verlengd voor alle abonnementen:

• Budget en Comfort gaan van 4 naar 6 weken
• Top gaat van 6 naar 8 weken

Deze langere leentermijn geldt van maandag 29 juni tot en met zondag 16 augustus 2020.

Voor alle abonnementen geldt dat de verlengtermijn gewoon 4 weken blijft. Eerder terugbrengen mag natuurlijk altijd. Je doet daar de andere leden een groot plezier mee!

Je kunt per pas het gangbare aantal van 10 materialen per categorie (boeken, luisterboeken, tijdschriften, bladmuziek) lenen.

* Uitzonderingen: Toptitels, materialen van Muziekweb en boeken van de universiteit en speciale bibliotheken. Voor deze materialen blijven de reguliere uitleentermijnen leengeld van toepassing

Meer zomerlenen

• Vakantietassen

Al je favoriete boeken mee op vakantie? Dat kan met de vakantietasservice!

• Verrassingstassen

Bestel nu een Verrassingstas met 5 boeken en haal het op bij een bibliotheekvestiging naar keuze.

• Service voor kwetsbare ouderen

Maak je gebruik van de Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL of Versa Welzijn Huizen? Dan is het mogelijk om bibliotheekmaterialen thuis te laten bezorgen in Laren, Blaricum en Huizen.