Activiteiten kalender 2016

Gepubliceerd op: 4 januari 2016 10:55

Activiteiten kalender 2016

De kalender wordt vanaf 8 januari verspreid. De uitgave is gratis verkrijgbaar bij de diverse bibliotheekvestigingen en servicepunten. Ook kunt u de uitgave vinden bij boekwinkels en buurtcentra.

Wie belangstelling heeft voor verrassende ontmoetingen, auteurs en lezen, het uitwisselen van meningen en het delen van kennis kan uitstekend terecht bij de diverse vestigingen van de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum en de Bibliotheek Gooi en Meer.

Op 8 januari 2016 verschijnt de eerste activiteitenkalender. In 2016 komt de kalender per kwartaal uit. Hierin zijn alle activiteiten van de Bibliotheek Gooi en Meer en de Bibliotheek Huizen–Laren–Blaricum opgenomen. De kalender vervangt het twee keer per jaar verschijnende programmaboekje van de bibliotheken. U kunt de kalender gratis afhalen bij een bibliotheek vestiging bij u in de buurt.

De kalender geeft een uitgebreid overzicht van het aanbod tot april 2016. Handig voor het plannen van afspraken als u samen met vrienden, buren, familie of collega’s aan een van de activiteiten wilt deelnemen of een lezing gaat bezoeken. Er staan inspirerende ontmoetingen op stapel met onder andere Fik Meijer, Leon de Winter, Jan Siebelink en Griet Op de Beeck.

De kalender geeft een goed beeld van de bibliotheek als culturele, sociale en literaire ontmoetingsplek. Deze uitgave vloeit voort uit de samenwerking tussen beide bibliotheekorganisaties.

NIEUW in Huizen en Laren: Online kaarten kopen*

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum biedt vanaf nu de mogelijkheid tickets te kopen via internet. U print thuis uw e-ticket en u hoeft niet meer in de rij te staan. Tickets kopen bij de kassa tijdens de openingstijden blijft natuurlijk mogelijk.