Bestel een Verrassingstas!

Gepubliceerd op: 22 februari 2021 10:00

Verrassingstas

Bestel nu een Verrassingstas met 5 boeken en haal het op bij een bibliotheekvestiging naar keuze.

Vul het aanvraagformulier volledig in en kruis aan welk genre je wilt lezen. Wij maken dan een Verrassingstas voor je klaar met maximaal 5 boeken. Je krijgt van ons een e-mailbericht wanneer je de Verrassingstas op kan komen halen.

Hoe gaan we het doen?

• Bij het samenstellen van de Verrassingstassen volgen wij de RIVM regels.
  • Wacht met het ophalen van de Verrassingstas totdat je van ons een e-mailbericht hebt ontvangen. Daarin staat het nummer van de tas, de datum en het tijdslot waarin je de tas kan komen ophalen.
  • Je kiest de ophaallocatie in het aanvraagformulier. Wij zorgen dat de Verrassingstas dan bij de juiste vestiging klaarstaat.
  • De boeken hoeven pas weer worden ingeleverd als je nieuwe boeken komt ophalen of wanneer de fysieke bibliotheek weer is geopend. De boeken die je thuis hebt, mag je nog even houden. De te-laatgelden worden niet berekend als de bibliotheek gesloten is. Uiteraard kun je de boeken ook altijd verlengen online of via de Wise App.

Lezen voor je lijst

Heb je boeken voor je leeslijst van school nodig! Vul dan het aanvraagformulier Verrassingstas Volwassenen en Jongeren in en geef daarop je leesniveau aan.

Boeken inleveren?

De boeken die je thuis hebt, mag je nog even houden. De te-laatgelden worden niet berekend als de bibliotheek gesloten is. Log in op Mijn menu om de uitleentermijnen te bekijken.

Aanvragen Verrassingstas

Laat je verrassen en ontvang maximaal 5 boeken!

Vragen?

Stuur een email of bel onze klantenservice op 035- 5257410 op werkdagen van 9.00-17.00 uur.