Boekenservice voor kwetsbare ouderen

Gepubliceerd op: 27 april 2020 10:36

Helaas zijn de bibliotheekvestigingen nog gesloten. Maar de bezorgdienst van de Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL, Versa Welzijn Huizen en de Vrijwilligerscentrale Huizen is open voor kwetsbare ouderen in Huizen, Laren Blaricum.

Bezorgdienst Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL of Versa Welzijn Huizen

Maak je gebruik van de Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL of Versa Welzijn Huizen? Dan is het mogelijk om bibliotheekmaterialen thuis te laten bezorgen in Laren, Blaricum en Huizen. Deze dienst is ook beschikbaar als je gebruik maakt van de Boodschappendienst van Versa Welzijn Huizen of als je hulp nodig hebt maar niet terug kunt vallen op iemand uit je omgeving en geholpen wordt door een van de vrijwilligers van de Vrijwilligerscentrale Huizen. Zij informeren welk genre of over welk onderwerp je wilt lezen, of je een boek, groot letterboek of tijdschrift wilt. De bibliotheek maakt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM de tassen voor u klaar en deze worden ook contactloos bezorgd.

Tijdschriften en kranten

Maak je gebruik van de Vrijwillige ThuisHulp van Versa Welzijn BEL dan is de kans groot dat je als inwoner van Laren of Blaricum verrast wordt met een tijdschrift of krant van de bibliotheek.
Het zijn onwerkelijke tijden en door het lezen van mooie, leuke of grappige verhalen, kun je de werkelijkheid even vergeten. Wij wensen je veel leesplezier.

Dit is een initiatief van de bibliotheek in samenwerking met Versa Welzijn BEL en het Brinkhuis.

Ken je iemand in jouw omgeving die graag van deze service gebruik zou willen maken?

Bel de Vrijwillige Thuishulp van Versa welzijn op 035-6250000 (ma t/m vr 10-13 uur ) en de bibliotheek, het Brinkhuis en Versa Welzijn regelen het graag !