Pop-up bibliotheek in Blaricum

Gepubliceerd op: 24 maart 2022 10:47

Naast de bibliotheek in Huizen en Laren, komt de pop-up bibliotheek nu ook naar Blaricum. De boekstartcoach, Iris Beugelaar, komt 1x per maand vertellen over de bibliotheek in het consultatiebureau in Blaricum.

Van alle jeugdboeken in de bibliotheek neemt ze een selectie mee. Op dinsdag 23 maart was de eerste keer en heeft Iris al een aantal ouders kunnen informeren over de mogelijkheden bij de bibliotheek.

Een moeder was blij verrast dat er boeken in het Arabisch/Nederlands zijn, zodat ze haar kinderen kan voorlezen in beide talen. Een andere moeder vroeg naar boeken die haar kinderen kunnen gebruiken voor een spreekbeurt. Haar zoon hield van dierenboeken en pakte meteen het dieren zoekboek van de tafel. Hij zat zo te genieten van het boek dat hij zijn afspraak bij de verpleegkundige bijna vergat.