De bibliotheek, een warme plek waar iedereen welkom is!

Gepubliceerd op: 22 november 2022 11:16

En waar je ondertussen ook nog kunt leren, ontdekken en ontmoeten.

Onlangs startte het Leger des Heils het initiatief Warme kamers. Daarmee openen ze samen met andere organisaties zoals de bibliotheek vele huiskamers, zodat jij in de koude maanden tóch kunt besparen op je energierekening. Samen zorgen we voor Warme Kamers bij iedereen in de buurt.

De bibliotheek is al jaren zo’n Warme kamer voor velen. Iedereen is welkom bij ons, lid of geen lid en je hoeft niets te kopen of doen bij ons. Al kun je natuurlijk lekker een krantje of tijdschrift lezen of meedoen met een van de vele gratis activiteiten. Ga er bijvoorbeeld eens een ochtendje uit voor een themaochtend in een van onze vestigingen of een avond uit naar een Open Podium in Huizen. Luister samen naar een voorgelezen boek tijdens een voorleesochtend, doe een taalspel of ga naar Ouders & Co of de Speeltrein, speciaal voor alle ouders.

Studeren of werken in onze bibliotheken kan natuurlijk ook. Weet je dat je ook vrijwilliger kunt worden bij de bibliotheek? Zo kun je bijdragen aan een warme plek voor iedereen.

Iedereen is kortom welkom bij Bibliotheek Gooi+ tijdens openingstijden, die lees je op onze websites www.bibliotheekgooienmeer.nl of www.bibliotheekhlb.nl