Heeft u wel een back-up van uw belangrijke gegevens?

Gepubliceerd op: 21 maart 2019 16:17

Kom daarom naar de PC Helpdesk BEL in Bibliotheek Brinkhuis Laren en laat u adviseren.

logo van PC Helpdesk BEL

Heeft u geen back-up? Dan bestaat de kans dat u ooit tot uw grote schrik moet vaststellen dat u al uw bestanden kwijt bent. Dus voorkom ongemak en beveilig uw gegevens. Kom daarom naar de PC Helpdesk BEL en laat u adviseren.

USB of externe schijf meenemen

Een team van deskundige vrijwilligers geeft u uitleg over de noodzaak van het maken van een back-up op uw laptop/PC en helpt u met de uitvoering daarvan. Het gebruik van een USB stick of externe schijf is noodzakelijk. Dus neemt u er één, met voldoende opslagruimte, mee.
Het maken van een back-up vergt wel enige tijd. Het is dus raadzaam om bijtijds naar de PC Helpdesk BEL te komen.

De PC Helpdesk is alle werkdagen geopend van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Brinkhuis Laren.
Woont u in één van de BEL-gemeenten en bent u vijftig plus dan bent u van harte welkom.