Wij blijven open tot 17.00 uur!

Gepubliceerd op: 29 november 2021 12:36

Vanaf zondag 19 december zijn de coronamaatregelen aangescherpt. Hieronder zetten we op een rijtje wat dit voor een bezoek aan onze bibliotheek betekent.

Openingstijden

Onze bibliotheekvestigingen zijn tot 17.00 uur geopend. Bekijk de actuele openingstijden van vestiging Huizen en vestiging Laren .

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom in de vestigingen Huizen en Laren. Om te zorgen dat de bibliotheek veilig open kan blijven houden we ons aan de nieuwe maatregelen die zondag 19 december zijn ingegaan. Het dragen van een mondkapje is voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht en we houden anderhalve meter afstand. Er is geen coronatoegangsbewijs nodig voor jouw bezoek aan de bibliotheek. Dus kom gerust langs bij een van onze vestigingen om materialen te lenen, een krantje of tijdschrift te lezen aan de leestafel en te komen werken of studeren.

• Er kan worden gewerkt en gestudeerd in onze bibliotheekvestigingen Huizen en Laren. Reserveren is niet nodig.
  • Je kunt zelf een lekkere kop koffie uit onze koffieautomaat nemen in Uit de Kunst! vestiging Huizen. Hiervoor is geen coronatoegangsbewijs nodig.
  • Het is mogelijk om te printen, scannen of kopiĆ«ren.
  • De online bibliotheek is 24/7 open voor het lenen van e-books en luisterboeken.
  • Het dragen van een mondkapje is voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht. Een mondkapje mag alleen af als bezoekers op 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Kom niet niet naar de bibliotheek bij klachten.

We zien je graag in de bibliotheek!