Op zoek naar originele en betaalbare kerstcadeautjes?

Gepubliceerd op: 8 oktober 2018 12:32

plaatje bij Gouden Wikkel actie van BoekStart

In onze vestiging Huizen vind je deze maand een vitrine met leuke en zeer betaalbare kerstcadeaus die je via de webwinkel Kunst & Cadeau kunt bestellen en die gemaakt zijn door cliënten van Visio met een visuele en verstandelijke beperking.

In de webwinkel Kunst & Cadeau van Visio vind je het hele jaar door producten die gemaakt zijn door cliënten van Visio met een visuele en verstandelijke beperking. In onze vestiging Huizen vind je deze maand een vitrine met leuke en zeer betaalbare kerstcadeaus die je via de webwinkel kunt bestellen.

Om cliënten te laten participeren in de hedendaagse, digitale samenleving is deze online winkel door Visio opgezet. Deze webwinkel is gemaakt in nauwe samenwerking met cliënten. Cliënten vullen zelf de webwinkel en zorgen dat de bestellingen worden verstuurd. Daarom kan het iets langer duren voordat je het product ontvangt dan dat je gewend bent van commerciële webwinkels.

De unieke handgemaakte en zeer betaalbare producten zijn ook te koop op de speciale Kerstinloop op de Viseolocatie Bovenweg 2 in Huizen op donderdag 13 december, van 13.30 tot 16.30 uur.

Bibliotheek Huizen, maand december, vitrine met tips voor kerstcadeautjes, tijdens openingstijden.

Visio Bovenweg 2, Huizen, donderdag 13 december, 13.30-16.30 uur, Kerstinloop